IMSA opdaterer 2020 kalenderen

IMSA har opdateret anden halvdel af 2020 sæsonen, efter de har måtte aflyse eller skubbe flere af løbene i forårsperioden, grundet COVID-19 virussen.

Indtil nu er kun Daytona 24 timers løbet blevet kørt i denne WeatherTech SportsCar Championship sæson, mens Sebring løbet blev sat på pause lige før holdene skulle pakke traileren. Løbet bliver dog kørt i november.

Long Beach løbet er blevet helt aflyst, mens Mid-Ohio løbet bliver flyttet fra maj til september.

Netop september kommer der til at ske flere ændringer i. Oprindelig skulle løbet på WeatherTech Raceway Laguna Seca været kørt midt i september, men det er nu flyttet til starten af september, så de udvalgte IMSA hold kan få bilerne pakket ned, og sendt til Frankrig til 24 timers løbet på Le Mans. Løbet på Mid-Ohio Sports Car Course skal køres weekenden efter Le Mans.

Mid-Ohio 2019
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Sidst men ikke mindst, er Petit Le Mans blevet skubbet en uge, så der igen bliver halvanden uges forberedelsestid for holdene.

Det er dog langt fra sikkert at dette bliver den sidste ændring på kalenderen. Især Detroit løbet i slutningen af maj hænger i en tynd tråd, men herefter har holdene en hel måneds pause til Watkins Glen, hvor der var gjort plads til den oprindelige Frankrig tur, som der er langt større sandsynlighed for at kunne gennemføre. Vi må dog som altid væbne os med tålmodighed, og følge udviklingen på verdensplan.

Ændringerne gælder på WeatherTech SportsCar Championship samt supportløbene, som følger serien.

De opdaterede datoer er som følger:

WeatherTech Raceway Laguna Seca: 4.-6. september.

Mid-Ohio Sports Car Course: 25.-27. september.

Petit Le Mans/Road Atlanta: 14.-17. oktober.

Sebring 12 timer: 11.-14. november.

Relaterede nyheder