Porsche hold med det hårde skyts

Når ADAC GT Masters 2020 sæsonen kommer i gang, kommer der til at være et nyt hold som fast deltager i serien.

SSR Performance holdet stiller til start med en Porsche 911 GT3 R, og det er bestemt ikke Hr hvem som helst som står bag dette hold.

Holdet får teknisk support fra Manthey-Racing, som er ejet af Porsche selv, og dem som driver mærkets VLN og ikke mindst FIA WEC programmer. Man finder ikke et Porsche hold med større erfaring end netop Manthey.

De har valgt at sætte den tredobbelte Porsche Mobil 1 Supercup mester, Michael Ammermüller i bilen. Ammermüller har tidligere deltaget i ADAC GT Masters, hvor det også er blevet til en løbssejr.

Photo: SSR Performance

Hans medkører bliver Christian Engelhart, som mange måske forbinder med Lamborghini. Men rent faktisk er tyskeren Porsche specialist, og kørte Carrera Cup og Supercup i en evighed, inden han blev ansat som Lamborghini fabrikskører i 2017. Efter 3 sæsoner i det italienske mærke, vender han nu tilbage til en Porsche racer, som han kender så godt. Engelhart sluttede toer i ADAC GT Masters 2019 mesterskabet, og har derudover sejre i både Dubai samt Daytona på CV’et.

Farvevalget på bilen gør den utrolig nem at finde på banen – men mon ikke at den alligevel kommer til at befinde sig i forreste tredjedel af feltet alligevel.

Holdet havde en enkelt start i ADAC GT Masters 2019 på Hockenheimring, hvor det var Marco Seefried og Matt Campbell som sad bag rattet.

ADAC GT Masters 2020 er planlagt til at skal starte den første weekend i august, enten på Lausitzring i Tyskland eller tjekkiske Most, alt afhængig af hvordan COVID-19 situationen udvikler sig nationalt og internationalt.

Relaterede nyheder