Alle tre kørere klar for Risi

Risi Competizione har alle tre kørere klar til dette års 24 timers løb i Le Mans.

Det italiensk-amerikanske Ferrari hold annoncerede allerede tidligere på året, at Olivier Pla og Sebastien Bourdais skulle køre bilen, og nu har de bekræftet at Jules Gounon har fået genvalg, efter at have kørt løbet for holdet sidste år.

I 2019 udgaven havde de allerede et samarbejde med Ferrari i Frankrig, som gjorde at bilen ikke var den traditionelle Risi (og Ferrari) røde, men i stedet blå. I annonceringen af kørerne, er bilen dog rød i år i grafikken – men den blå farve blev også kun annonceret få dage inden sidste års løb, så måske kommer vi til at se nogle lignende i år.

Risi Competizione kommer til at udgøre en 7. bil, og den eneste ikke-FIA WEC bil, i GTE Pro kategorien. Oprindelig skulle der have været 11 biler i kategorien, men både Corvette Racing og Porsche fra Nordamerika har meldt fra, da de i stedet vil blive hjemme, for at fokusere på IMSA WeatherTech SportsCar Championship i stedet for. De kører løb to uger inden Le Mans, samt allerede weekenden efter. Det, kombineret med usikkerheden omkring eventuelle rejserestriktioner omkring COVID-19 situationen, gør at holdene bliver hjemme i USA.

Det er dog snart 2 måneder siden, at Risi Competizione bekræftede overfor Racing24-7.net, at de stadig ville deltage i løbet i Frankrig, da de indtil videre kun havde nogle få løb på kalenderen i 2020, hvilket var Daytona, Sebring og Le Mans. Daytona var i januar, Le Mans bliver i september, og Sebring blev flyttet fra marts til november – så der er masser af tid til at få bilen fragtet fra Houston til Le Mans, og tilbage igen.

Risi Competizione Ferrari #89
Photo: JJ Media

Olivier Pla har de seneste 4 år kørt for Ford Chip Ganassi Racing i FIA WEC, men holdet lukkede ned efter 2018/19 sæsonen. Det bliver hans 13. Le Mans i år, så lad os håbe at hverken han eller teamet er overtroiske. Hans bedste resultat på Le Mans indtil nu er en 2. plads i 2013 i LMP2 kategorien, sammen med Alex Brundle og David Heinemeier Hansson.

Sebastien Bourdais er klar til sit 14. Le Mans. Det er 21 år siden at han debuterede i løbet, og bysbarnet var i mange år synonym med Pescarolo holdet, som ligeledes hørte hjemme i Le Mans. Der var dog nogle år hvor han ikke kunne deltage i løbet, da der var datosammenfald med Champ Car/Indycar, men han var tilbage på den franske bane i 2016 med Ford Chip Ganassi Racing, hvor han var en del af det vindende trekløver sammen med Joey Hand og Dirk Müller. 2017 udgaven kunne han ikke deltage i, da han havde et kæmpe uheld i kvalifikationen til Indy500, som gjorde at han var ude af racerbilerne i flere måneder. Han var dog tilbage igen i både 2018 og 2019. På trods af at han har været på podiet 5 gange, er det kun blevet til en enkelt klassesejr – men hans LMP1/LMP900 tid var selvfølgelig også da Audi var på deres højeste, så det gav tre 2. pladser for Peugeot holdet.

Jules Gounon debuterede i Le Mans sidste år, men var allerede inden da en vinder af ADAC GT Masters og 24 timers løbet på Spa. Han har også en løbssejr på CV’et fra 2020, da han i februar måned vandt 12 timers løbet i Bathurst.

Risi Competizione holdet har snart 25 års jubilæum indenfor racerløb. De startede med at køre med i 1997 med Ferrari 333SP modellen, inklusiv en klassesejr på Le Mans 1998, men skiftede sidenhen over i GT kategorierne med 360, 430 og 488 modellerne. I 2005 kørte de med Maserati MC12 modellen i American Le Mans Series, men den var ikke godkendt til at køre Le Mans, så de var tilbage i Ferrari racerne igen allerede året efter.

I de seneste år har holdet dog kun kørt udvalgte løb. I 2019 blev det kun til Daytona, Le Mans og Petit Le Mans, men på trods af det, sluttede de toer på Daytona, og vandt Petit Le Mans løbet på Road Atlanta. Le Mans løbet var ikke noget at skrive hjem om, da holdet blev ramt af nogle tekniske problemer, og sluttede på 11. pladsen i GTE Pro.

2020 udgaven af 24 timers løbet i Le Mans skal køres den 19.-20. september.

Relaterede nyheder