Vellykket sæsonstart i Texas

2020 sæsonens første NTT IndyCar Series løb blev kørt som et 1-dags løb på Texas Motor Speedway under Genesys 300 navnet.

Grundet COVID-19 situationen var der skåret ned på tiden på banen for kørerne, så alt skulle afvikles med en enkelt træning, herefter kvalifikation, mens løbet blev kørt lørdag aften lokal tid.

Den forsvarende mester Josef Newgarden havde taget Pole Position foran Scott Dixon og Simon Pagenaud.

Rinus VeeKay satte ECR mekanikerne på overarbejde allerede fra morgenstunden, da han ramte muren tidligt i træningen. Ligeledes måtte Andretti Autosport mekanikerne også i gang med at reparere Ryan Hunter-Reays gule bil, efter han ligeledes ramte muren i træningen. Hunter-Reay så længe ud til at tage Pole Position til dagens løb, men endte med at slutte 4. hurtigst i kvalen.

Nogle mekanikere som til gengæld fik tidligt fyraften var RLL mekanikerne på Takuma Satos bil. Japaneren ramte muren hårdt i kvalifikationen, og med blot 2 timer til løbet, var der ikke tid nok til at få bilen repareret, selvom de forsøgte helt indtil allersidste minut.

VeeKay og Santino Ferrucci endte med at springe kvalifikationen over, da førstnævntes bil stadig ikke var klar, mens Ferruccis mekanikere jagtede et teknisk problem på bilen, som allerede var til stede i træningen.

Jack Harvey havde problemer med farten i både træningen og kvalifikationen, og var over 10 mph langsommere end Polemanden. Hvis han var ligeså langsom i løbet, ville han være en omgang bagud i forhold til konkurrenterne, efter mindre end 10 minutters ræs.

Genesys 300 start 2020
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Løbet på 200 omgange blev startet i dagslys, men det ville blive aften inden de 300 Miles var gennemført.

Der var dramatik for både Alexander Rossi og Ryan Hunter-Reay inden løbet startede. Begge kørere havde problemer med elektronikken, så mekanikerne måtte skifte ECU’en på begge biler få minutter inden det grønne flag blev givet. Graham Rahal kunne ikke starte bilen, så han mistede hans 7. startposition og måtte, ligesom Rossi og Hunter-Reay, starte bagerst i feltet i stedet for. Faktisk mistede Rahal en omgang, inden han kom på banen.

Starten forløb heldigvis udramatisk, og bilerne kom godt rundt på de første omgange. Dagen blev kun værre for Rossi, Hunter-Reay og Rahal, som alle fik en drive-through straf for ændringer på bilen inden løbsstarten – altså at de havde problemer med at få bilen startet.

Graham Rahal
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Firestone havde sat en grænse på maksimalt 35 grønne omgange for et stint, for ikke at risikere problemer med dækkene, da ingen af holdene havde mulighed for at teste i aften temperaturene inden løbet. Newgarden var første mand til at pitte efter 33 omgange. Alle andre ventede indtil 35. omgange.

Det lykkedes Dixon at overtage føringen i forbindelse med pitstoppet.

Kort tid efter kom dagens første gule flag, da Alex Palou og Rinus VeeKay stødte sammen i Sving 2. VeeKay var kommet alt for langt op på ovalen, tabte bilen, og skøjtede ned i Palou. Heldigvis var begge kørere ok, men begge biler var ude af løbet. Dermed var to af feltets tre rookiekørere ude af løbet efter kun 38 omgange.

Alexander Rossi
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

Oliver Askew var den sidste rookiekører i feltet, men både han og Arrow McLaren Schmidt Peterson holdkammerat Patricio O’Ward var langt tilbage i feltet.

Da løbet blev givet frit igen gik de to Penske holdkammerater Newgarden og Pagenaud til angreb på hinanden, mens Dixon stak afsted ude i front. Samtidig blev de to presset af Felix Rosenqvist, der lå og ventede på at de måske ville lave en fejl, som han ville kunne udnytte.

Conor Daly havde godt med fart på i starten af løbet, og havde vundet 9 positioner i løbet af de første 60 omgange af løbet.

Pagenaud begyndte at miste fart mod slutningen af sit stint, så Rosenqvist kunne overhale ham 76 omgange inde i løbet.

Simon Pagenaud
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Dagens andet gule flag kom ud efter 77 omgange, da der var nogle småstumper ude på banen, som skulle samles op. Det kunnee alle holdene udnytte til at pitte for anden gang. Her mistede Dixon føringen, da højre baghjul ikke helt ville makke ret under pitstoppet, men kunne dog forlade pitten som treer. Will Power kørte afsted lidt for tidligt, inden hans højre baghjul var sat på bilen. Det kostede ham en del tid, inden mekanikerne havde fået bilen hævet op, og skruet hjulet på – og dermed var han sidst af alle.

Da løbet blev givet frit igen, var Dixon hurtig til at komme forbi holdkammerat Rosenqvist, så han kunne sætte jagten ind på Newgarden ude i front.

Charlie Kimball
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Få omgange senere tog Dixon også føringen af løbet, mens Newgarden lavede en kæmpe blokering af Rosenqvist, for ikke at miste to placeringer på en omgang. Det fik svenskeren til at falde lidt tilbage igen, og vente indtil vibrationsproblemet hos Newgarden vendte tilbage. Det var indtil videre sket ved slutningen af hvert eneste pitstop, hvor der kom kraftige vibrationer efter cirka 25 flyvende omgange.

Problemerne for Newgarden fortsatte dog efter hans 3. dækskifte, og kort tid efter fløj både Charlie Kimball og Zach Veach forbi ham, som om at han var i en langsommere kategori bil. Ikke længe efter var Daly og Carpenter helt oppe bag den forsvarende mester, men skulle lige finde det rigtige sted at overhale.

Felix Rosenqvist
Photo: Indycar.com / Chris Jones

James Hinchcliffe havde haft et problem under sit 3. pitstop, hvor mekanikerne ikke kunne få hjulet af bilen. Derfor måtte de skifte luftnøgle, ikke kun en, ikke to, men hele tre gange inden de fandt en som virkede. Dermed mistede han 3 omgange til de førende.

Dixon og Rosenqvist var i en klasse for sig, og med 50 omgange tilbage af løbet var de næsten 15 sekunder foran nærmeste konkurrent – Pagenaud. Til gengæld lå de næste 10 biler indenfor mindre end 10 sekunder.

Dagens 4. pitstop gik galt for Ferrucci, hvor de ikke fik sat højre bagdæk på bilen, inden amerikaneren forsøgte at forlade pitten. Det kostede ham knapt 3 omgange, inden han var tilbage på banen igen. Dog var han hurtigt tilbage i pitten igen, da der var nogle vibrationer i bilen. Mekanikerne fandt nogle skader på bilen, som ikke kunne repareres.

Jack Harvey var meget tæt på at sætte bilen i muren, da han kom lidt ud af sporet, men han fik bilen under kontrol igen og kunne fortsætte uden kontakt.

Dixon blev holdt op af Rossi i adskillige omgange, og det gjorde at Rosenqvist kunne lukket hullet op til holdkammeraten. Da begge skulle igennem en stor klump trafik, blev afstanden mellem de to holdt nede på nogle få billængder.

Tony Kanaan
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

Holdene begyndte at pitte for sidste gang med 20 omgange tilbage af løbet. Rosenqvist pittede to omgange før Dixon, for at se om han kunne komme forbi ved hjælp af strategi.

Dixon hold føringen af løbet, og det fik Rosenqvist til at lave en desperat overhaling udenom på Hinchcliffe. Svenskeren tabte bilen oppe i det beskidte spor, og røg baglæns ind i muren. Fuldstændig tåbelig manøvre af svenskeren, som lå til en sikker andenplads i løbet, da der var over 10 sekunder ned til Pagenaud på 3. pladsen.

Det udløste naturligvis et gult flag, med 3 omgangs shootout til sidst, med 11 biler på den førendes omgang. Scott Dixon var heldig at have nogle biler mellem sig og Pagenaud, så han fik et kæmpe forspring, og kunne køre sejren hjem på sikker vis. Simon Pagenaud kørte andenpladsen hjem, foran Josef Newgarden, Zach Veach, Ed Carpenter, Conor Daly, Colton Herta, Ryan Hunter-Reay, Oliver Askew og Tony Kanaan i Top-10. Løbet var for øvrigt Kanaans løb nummer 318 i træk i Indycar/CART, og dermed har brasilianeren sat en rekord som ikke bliver overgået lige med det samme. Den nærmeste forfølger er Dixon, som har 259 starter – så han skal køre 3½ normale sæsoner endnu, for at kunne overgå hans tidligere holdkammerat.

Charlie Kimball røg i muren på allersidste omgang af løbet, men det var ikke noget der fik indflydelse på løbsresultatet i toppen.

Scott Dixon
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Det var den 4. gang at Dixon vandt i Texas, og han var totalt urørligt. Han har deltaget i to løb i år, og vundet begge to – Daytona 24 timers løbet i IMSA serien, og Genesys 300 i Indycar.

Den næste afdeling af NTT IndyCar Series køres den 4. juli på Indianapolis Motor Speedway – ikke på ovalen, men på banen på inderkredsen, som også kendes fra de tidligere MotoGP og Formel 1 besøg på banen.

Relaterede nyheder