IMSA frigiver ny kalender

IMSA har frigivet endnu en ny version af 2020 kalenderen, som blandt andet indbefatter IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Der bliver ikke rykket ved de 4 første løb, efter sæsonen bliver genstartet. Det vil sige at Daytona og Sebring fortsat ligger i juli måned, Road America i overgangen mellem juli og august, og GT weekenden på Virginia International Raceway i slutningen af august.

6 timers løbet på Watkins Glen er blevet rykket frem til den 3.-6. september, og så bliver GT weekenden på Lime Rock Park afholdt weekenden efter. Det er muligt, da ingen af de faste GTLM hold i IMSA serien skal sende bilerne til Le Mans – både Porsche og Corvette har nemlig fravalgt det franske løb i år.

Der er dog stadig friweekend på Le Mans weekenden, inden Mid-Ohio Sports Car Course afvikles som planlagt – men fortsat med et datosammenfald med Nürburgring 24 timers løbet.

Watkins Glen 2019
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Herefter har holdene 3 ugers pause, inden den står på Petit Le Mans på Road Atlanta. To uger senere er vi på Laguna Seca, inden sæsonen afsluttes midt i november på Sebring International Raceway.

Med den nu tidligere kalender, skulle der køres 6 timers løb, 10 timers løb og 12 timers løb indenfor blot halvanden måned. Nu bliver det fordelt ud over godt to måneder.

IMSA sæsonen starter igen den 4. juli på Daytona International Speedway, med et 2 timer og 40 minutters ræs.

Den reviderede IMSA kalender ser således ud:

IMSA Schedule 2020

Relaterede nyheder