Le Mans med begrænset antal tilskuere

Når 24 timers løbet på Le Mans køres i september måned, bliver det med et begrænset antal tilskuere.

Automobile Club de l’Ouest har offentliggjort, at der er lukket for billetsalget til årets løb fra dags dato, og at kun tilskuere som allerede har en billet, samt medlemmer af ACO, kan være til stede ved årets løb. På ACO siden kommer der dog til at være visse begrænsninger, som medlemmerne bliver informeret omkring separat.

Le Mans 2019
Photo: JJ Media

Såfremt man har købt billetter hos ACO eller gennem deres samarbejdspartnere, skulle man være sikret en billet. Har man spørgsmål angående billetterne, er det en god ide at kontakte stedet, hvor man har købt dem. Bl.a. er der en email adresse i nedenstående link, for dem som har spørgsmål til ACO angående allerede købte billetter.

https://www.lemans.org/en/news/watchwords-for-this-year-s-24-hours-of-le-mans-solidarity-and-responsibility/53979

Relaterede nyheder