Abt får nyt job

Daniel Abt kommer alligevel til at deltage i ABB FIA Formula E Championship afdelingerne på hjemmebanen i Berlin.

Den 27 årige tyske racerkører blev fyret fra Audi Sport for en måned siden, og blev sidenhen erstattet af Rene Rast.

I stedet skal Abt køre for NIO 333 Formel E holdet, hvor han skal afløse Ma Qinghua.

Daniel Abt
Photo: NIO 333 Formula E Team

Ifølge holdet er der flere årsager til at kineseren ikke skal køre i Berlin – heriblandt COVID-19 situationen, hvilket besværliggør hans indrejse i Europa. Men det er heller ikke nogen hemmelighed, at han bestemt ikke har bidraget til ret meget andet end at være kineser på et kinesisk hold. Resultaterne er kort og godt udeblevet, på trods af at han har deltaget i efterhånden en del sæsoner. Om det er et endegyldigt farvel til Formel E for Ma, er der dog ikke sikkert.

Abt derimod har bevist sit værd i Formel E. Faktisk er han tidligere vinder af løbet i Berlin, og er en af blot 4 kørere, som har deltaget i samtlige Formel E løb til dato.

Indtil videre er kontrakten kun på de 6 løb i Berlin, som skal afvikles fra 5. til 13. august, og så må vi se hvad fremtiden bringer for Daniel Abt. Oliver Turvey kører den anden NIO 333 racer i Berlin.

Relaterede nyheder