Inter Europol med nye farver og lidt færre biler

Inter Europol Competition har præsenteret farverne og planerne for 2020 sæsonen i European Le Mans Series.

Det bliver fortsat de gule og skrig-grønne farver på Ligier JS P217 i LMP2, og den helt nye Ligier JS P320 LMP3 racer, men farvesammensætningen bliver anderledes i forhold til de andre sæsoner.

Samtidig kommer der en stor ændring på antallet af biler.

Oprindelig skulle det polske hold have deltaget med 2 biler i LMP2 kategorien og 2 biler i LMP3 kategorien. Det bliver nu nedskaleret til 1 bil i hver af kategorierne.

Inter Europol Competition #13
Photo: Inter Europol Competition

I LMP3 racer #13 skal Martin Hippe og Nigel Moore igen køre sammen. De to var utrolig tæt på at vinde titlen i 2019, men en regnefejl fra holdets sidste, gjorde at Hippe ikke fik tid nok i bilen ved sæsonfinalen i Portimao, så Eurointernational med Mikkel Jensen og Jens Petersen i stedet vandt titlen, da de sluttede foran Hippe/Moore. Nu vil de forsøge at vinde titlen i 2020.

I LMP2 raceren med startnummer #34, skal Jakub Smiechowski, Rene Binder og Matevos Isaakyan køre sammen. Dermed for Inter Europol-veteranen Smiechowski to helt nye holdkammerater. Binder har dog masser af sportsvogns erfaring, og ikke mindst erfaring fra ELMS. Østrigeren kørte for Panis Barthez Competition i 2019 sæsonen, men inden da var han også ByKolles Racing Team kører i FIA WEC. Russiske Isaakyan kørte for SMP Racing i både LMP2 samt deres LMP1 bil i de seneste sæsoner, så han har også masser af erfaring på de 5 baner, som ELMS besøger i 2020.

European Le Mans Series starter sæsonen om halvanden uge med tests på Paul Ricard banen i Sydfrankrig, inden den første løbsweekend køres om 2 uger på selvsamme bane.

Relaterede nyheder