Trummer alligevel hos APR

Simon Trummer skal alligevel køre åbningsløbet i European Le Mans Series for Algarve Pro Racing.

Schweizeren blev først annonceret som kører for holdet, hvorefter der kom en kontraordre kort tid efter, da han også er aktiv i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i USA. ELMS åbningsløbet og IMSA løbet på Sebring har nemlig datosammenfald, og der havde IMSA løbet umiddelbart højere prioritet.

Men i dag oplyser APR, at han alligevel er klar til at køre på Paul Ricard om to uger.

Simon Trummer
Photo: JJ Media

Dermed rykker Andrea Pizzitola igen ud på reservebænken – som han for øvrigt deler med Arjun Maini. Maini skulle have kørt for APR holdet i år, men Inderen sidder fast hjemme i Indien på grund af COVID-19 situationen, så han har i stedet fået rollen som test- og reservekører for holdet – når han nu engang kan komme til Europa igen, såfremt han kan det i denne sæson.

Åbningsløbet i European Le Mans Series 2020 køres den 19. juli på Paul Ricard banen i Sydfrankrig.

Relaterede nyheder