Sen start endte med godt ræs

IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen 2020 har haft godt 5 måneders ufrivillig pause, siden åbningsløbet blev kørt på Daytona International Speedway i slutningen af januar. Det er selvsamme bane som genstartede sæsonen, men i stedet for 24 timer, skulle holdene “blot” køre 2 timer og 40 minutters ræs.

Hele tidsplanen var kraftig komprimeret grund COVID-19, så holdene skulle opholde sig mindst muligt på banen. Acura Team Penske #7 med Helio Castroneves og Ricky Taylor havde taget Pole Position tidligere på lørdagen, foran Mazda Motorsports #77 med Oliver Jarvis og Tristan Nunez og søsterbilen #55 med Harry Tincknell og Jonathan Bomarito.

Acura Team Penske #6 & Porsche #912
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

I GTLM holdt Corvette Racing 1-2 med den helt nye C8.R model. #4 kørt af Oliver Gavin og Tommy Milner var på Pole, foran #3 med Jordan Taylor og Antonio Garcia. BMW Team RLL #24 med Jesse Krohn og John Edwards startede P3, foran bedste Porsche #912 med Laurens Vanthoor og Earl Bamber.

I GTD var der ligeledes en debutant på Pole Position, med Compass Racing McLaren #76, kørt af Corey Fergus og Paul Holton. På anden startposition var det AIM Vasser Sullivan Lexus #14 med Jack Hawksworth og Aaron Telitz, mens Robby Foley og Bill Auberlen i Turner Motorsport BMW #96 skulle starte løbet fra 3. position.

Mens kvalifikationen var blevet afviklet i strålende solskin og 31 graders varme, var vejret skiftet 180 grader, til en ordentlig omgang tordenvejr og regn forud for løbet.

AIM Vasser Sullivan Lexus #14
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Der var dramatik allerede inden løbet blev startet. Compass Racing #76 kom ikke med på banen, mens pitlane var åben. Så derfor skulle de starte løbet som allersidste bil i feltet, i stedet for Pole.

Starten blev udsat på grund af lyn i området, da amerikanske arbejdsregler betyder at ingen må være udendørs, så længe at der er lyn indenfor 8 miles.

Starten var omkring 45 minutter forsinket, hvor bilerne trillede ud på en fugtig bane, men uden mere vand fra oven.

Whelen Engineering Cadillac #31
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Det blev en meget nervøs start, hvor folk forsøgte at finde ud af, præcis hvor meget greb at der var i asfalten. Porsche #911 fik et kæmpe forspring på første omgang i GTLM kategorien, mens holdkammeraterne i #912 var toer i GTLM.

For at gøre dagen værre for Compass Racing McLaren #76, fik de også en Drive-through straf, for ikke at have været klar til starten.

Der var en intens kamp mellem Mazda Motorsports #55 og Acura Team Penske #6 omkring 3. pladsen i løbet.

Tandy i Porsche #911 var eneste mand på regndæk i GTLM, og det var derfor at han kørte noget nær 5 sekunder hurtigere end alle de andre GTLM biler, og lå og blandede sig med DPi bilerne. Det ville dog blive en stakket frist, da banen tørrede mere og mere op.

BMW Team RLL #25
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Acura Team Penske #6 skiftede fra regndæk til slicks blot 10 minutter inde i løbet, hvilket sendte ham langt tilbage i feltet. Juan Pablo Montoya blev fulgt af Tandy i Porsche #911, som ligeledes skiftede over på slicks.

De to Mazda Motorsports biler skiftede plads, så det nu var #55 foran #77.

Kort tid efter pittede den førende Acura Team Penske #7 også efter slicks. Alt imens tryllede Gabby Chaves i Whelen Engineering Cadillac #31 ude på banen, og satte den ene hurtigste omgang efter den anden. Reserven for Felipe Nasr måtte helt sikkert være på slicks, da ingen andre kunne følger hans tider, og han endte også med at tage føringen i løbet, efter alle andre DPi racere udover Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 havde pittet.

JDC-Miller Motorsports #85 & Corvette Racing #3
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Compass Racing McLaren #76 havde et spin ude på banen, men var i forvejen allersidst i GTD kategorien.

Efter de to Corvette racere var faldet langt tilbage i GTLM feltet ved starten, arbejdede de sig så småt tilbage igen, hvor især Jordan Taylor lå Jesse Krohn i BMW Team RLL #24 under hårdt pres, mens Oliver Gavin i #4 hentede ind på Laurens Vanthoor i Porsche #912.

I GTD var det en AIM Vasser Sullivan Lexus 1-2 med #14 foran #12, mens Heinricher Racing w. Meyer Shank Racing Acura #57 var kommet frem på P3.

Bruno Spengler i BMW Team RLL #25 var stukket af i front af GTLM, men Corvette var kommet tilbage på 2. og 3. pladsen, efter nogle gode overhalinger fra Taylor og Gavin.

De to Mazda Motorsports racere kom overordentligt tæt på hinanden ude på ovalen, men heldigvis undgik Bomarito og Jarvis med nød og næppe, at ramme hinanden – men der var ikke mange centimeter mellem bilerne. Det varede ikke længe, inden de havde fået hentet Acura Team Penske #6 ude i front, og lå på lur efter at tage føringen af løbet, såfremt Montoya ville åbne døren bare en lille smule.

Turner Motorsport BMW #96
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Der var dramatik for Acura Team Penske #7, som kom ind i pitten med lidt ud af begge udstødningsrør. Ricky Taylor var hurtigt til at hoppe ud af bilen, mens mekanikerne fik fyret en brandslukker af, ind under motorhjælmen, inden så løftede motorhjælmen af, og skubbede bilen tilbage til garagen. Ikke mere kørsel til Helio Castroneves og Taylor i dagens løb.

Med 1 time tilbage af løbet, var det Mazda Motorsports #55, foran Mazda Motorsports #77 og Whelen Engineering Cadillac #31. I GTLM var BMW Team RLL #25 i føring, foran Corvette Racing #4 og Porsche #912, mens AIM Vasser Sullivan Lexus #14 var foran søsterbilen #12 og Meyer Shank Racing Acura #86 i GTD.

Turner Motorsport BMW #96 havde været med i podiekampen i GTD, men måtte pitte en ekstra gang, på grund af en punktering.

Whelen Engineering Cadillac #31
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Antonio Garcia i Corvette Racing #3 lavede en flot overhaling udenom på Earl Bamber i Porsche #912, i den reelle duel omkring 1. pladsen i GTLM. Godt nok var BMW Team RLL #25 stadig ude i front af klassen, men den skulle i pit en gang mere inden løbets afslutning, mens både Corvette #3 og Porsche #912 ville kunne køre til slut.

Der var en team intern duel mellem de to Acura racere fra Meyer Shank Racing, hvor #86 fortsat havde snuden foran, men med #57 helt oppe under bagvingen.

Bamber i #912 begyndte stille og roligt at hente Garcia i #3, med 10 minutter tilbage af løbet. Med kun et par sekunder mellem de to biler, var der ikke plads til lave nogen som helst fejl, fra hverken den ene eller den anden kørers side.

Team Hardpoint Audi #30
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Corvette Racing #4 lå længe på 3. pladsen i løbet, men måtte køre og spare så meget på benzinen, at Tommy Milner måtte afgive pladsen til Porsche #911 og BMW Team RLL #25.

Mazda Motorsports #55 med Harry Tincknell og Jonathan Bomarito vandt løbet i overbevisende stil, foran holdkammeraterne i #77 med Oliver Jarvis og Tristan Nunez, mens Mustang Sampling Cadillac #5 med Joao Barbosa og Sebastien Bourdais på P3.

I GTLM vandt Corvette Racing #3 med Antonio Garcia og Jordan Taylor, foran Porsche #912 med Earl Bamber og Laurens Vanthoor, mens Porsche #911 med Nick Tandy og Fred Makowiecki sluttede treer. Det var en meget vigtig sejr for Corvette. Det er 2 år siden at de sidst har vundet et racerløb, og samtidig var det sejr nummer 100 for mærket på amerikansk jord. Sejren inden da var Long Beach 2018 med Oliver Gavin og Tommy Milner.

Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

AIM Vasser Sullivan Lexus #14 med Jack Hawksworth og Aaron Telitz vandt GTD kategorien, foran holdkammeraterne Townsend Bell og Frankie Montecalvo i #12, og Meyer Shank Racing Acura #86 med Mario Farnbacher og Matt McMurry. Det var også på et hængende hår, at Bell kunne deltage i løbet. Tidligere på dagen var han nemlig kommentator på Indycar løbet i Indianapolis, og måtte hoppe i en flyver umiddelbart efter løbet, hvorefter den stod på udlejningsbil fra Jacksonville lufthavnen til Daytona, da vejret i Daytona var for dårligt til at kunne lande der.

Efter dagens løb er Mazda Motorsports #77 i front af mesterskabet, mens Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10, Mazda Motorsports #55 og Mustang Sampling Cadillac #5 er helt lige på point.

Meyer Shank Racing Acura #86
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

I GTLM er Porsche #912 hoppet op på førstepladsen i mesterskabet, foran Corvette Racing #3 og Porsche #911 samt BMW Team RLL #24.

GTD mesterskabet føres af AIM Vasser Sullivan #14, foran GRT Grasser Lamborghini #44 og Wright Motorsports Porsche #16.

Mustang Sampling Cadillac #5
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Næste afdeling af IMSA WeatherTech SportsCar Championship køres om 14 dage på Sebring International Raceway, hvor den står på endnu et 2 timer og 40 minutters racerløb – denne gang inklusiv LMP2 kategorien.

Relaterede nyheder