Toyota ansætter de Vries

Toyota Gazoo Racing har ansat Nyck de Vries som test- og reservekører for resten af 2019/20 sæsonen samt 2021.

Den 25-årige hollænder er den forsvarende Formel 2 mester, men Formel 1 sporet blev helt koldt, så i stedet skiftede han til Formel E serien, plus hans sportsvognskørsel for Racing Team Nederland i FIA World Endurance Championship.

Opgaverne bliver krydret op andre opgaver for TDS Racing, i form af opgaver for G-Drive Racing, på de weekender hvor Jean-Eric Vergne ikke kan køre bilen.

Nyck de Vries
Photo: Toyota Gazoo Racing

De Vries testede allerede for Toyota Gazoo Racing sidste år i Bahrain, hvor han fik Rookietesten for det Japansk/tyske hold.

Nyck de Vries afløser Thomas Laurent, som kun fik et enkelt år for holdet i den samme rolle. Han var ellers LMP1 kører for Rebellion Racing, men det job måtte han opgive, da Toyota ikke ville have direkte konkurrence fra deres testkører. I stedet har han haft en opgave hos Signatech Alpine Elf holdet i LMP2 kategorien gennem FIA WEC sæsonen. Laurent har testet Toyota TS050 Hybrid raceren nogle gange, men den præcise årsag til deres brud, oplyser holdet ikke.

Relaterede nyheder