Dag to på Paul Ricard

European Le Mans Series fortsatte med testkørslerne forud for sæsonstarten denne weekend på Paul Ricard.

Dagen blev overskygget af et voldsomt uheld for Katherine Legge i Richard Mille Racing Team LMP2 raceren, som vi har skrevet mere om her.

Derfor blev 4. træning forkortet med godt en time, som så blev lagt til 5. træning i stedet for.

DragonSpeed #21 var hurtigste bil blandt LMP2 bilerne i 4. træning, foran United Autosports #32 og Graff #39.

United Autosports #2 var igen igen hurtigst i LMP3 kategorien, foran RLR MSport #15, med en super tid sat af Malthe Jakobsen. Realteam Racing #8 var 3. hurtigst.

Aston Martin Racing #98
Photo: European Le Mans Series

I GTE kategorien var Dempsey-Proton Racing Porsche #77 hurtigste bil foran Kessel Racing Ferrari #74 og Aston Martin Racing #98.

I 5. træning slog Iron Lynx Ferrari #60 tilbage, og var hurtigste bil foran 77’eren, samt Iron Lynx Ferrari #83, hvor det var Michelle Gatting som satte tiden. De var 6. hurtigste bil under 4. træning.

De forsvarende LMP3 mestre, Eurointernational #11 brød United Autosports dominansen i den sidste træning, som så tilgengæld var 2’er og 3’er, med #3 foran #2.

Realteam Racing #8
Photo: European Le Mans Series

United Autosports snuppede i stedet en 1-2 i LMP2 kategorien, med #32 foran #22. G-Drive Racing #26 var 3. hurtigste bil, hvor det var Mikkel Jensen’s holdkammerat Nyck de Vries som satte tiden.

High Class Racing #20 med Anders Fjordbach og Dennis Andersen var 12. hurtigst i formiddagstræningen, og 13. hurtigste bil i eftermiddagstræningen. De er for øvrigt vendt tilbage til de blå og hvide farver, som holdet kørte med i 2017 og 2018 sæsonen, inden de skiftede til de Catalanske røde og gule farver i 2019.

RLR MSport #15 var 7. hurtigst i eftermiddagens træning, hvor Malthe Jakobsen og James Dayson havde fået deres nye holdkammerat med i bilen. Ryan Harper-Ellam skal være holdkammerat med danskeren og canadieren i denne weekend, og englænderen matchede Malthes tider i samme træning.

High Class Racing #20
Photo: European Le Mans Series

Nu har European Le Mans Series holdene en dags afslapning, inden de skal i aktion igen på fredag med de første officielle træninger i løbsweekenden. Kvalifikationen køres lørdag eftermiddag, mens løbet køres søndag klokken 11.00.

Relaterede nyheder