Michelin Le Mans Cup testdagen

Michelin Le Mans Cup afholdte deres testdag torsdag, forud for sæsonstarten lørdag eftermiddag.

Der blev kørt en formiddagstræning og en eftermiddagstræning for de 25 deltagende hold denne weekend.

United Autosports #23 med John Schauerman og Wayne Boyd var hurtigste LMP3 bil i den første session, foran Cool Racing #69 med Maurice Smith sat Ben Barnicoat og Nielsen Racing #10 med Rob Hodes og Garett Grist. I GT3 kategorien var Kessel Racing Ferrari #74 med Michael Broniszewski og David Perel hurtigste bil, foran Iron Lynx #8 med Giacomo Piccini og Rino Mastronardi, og Iron Lynx #77 med Claudio Schiavoni og Andrea Piccini.

United Autosports #24 Photo: Michelin Le Mans Cup

I eftermiddagstræningen var Kessel Racing Ferrari #67 med Murod Sultanov og Paolo Ruberti hurtigste GT3 bil, foran søsterbilen #74 med Michael Broniszewski og David Perel samt Iron Lynx Ferrari #8 med Giacomo Piccini og Rino Mastronardi. Feltets enlige Mercedes fra IDEC Sport #17 med Eric Manis og Patrice Lafargue var sidst i begge træninger, mens Pzoberer Zürichsee by TFT Porsche #2 med Nicolas Leutwiler og Julien Andlauer slet ikke var på banen i hverken den ene eller anden træning.

United Autosports var også hurtigst i anden træning, men her var det bil #24 med Daniel Schneider og Andrew Meyrick, foran MV2S Racing #27 med Christophe Cresp og Bruce Jouanny, og Motorsport98 #98 med Eric De Doncker og Dino Lunardi.

Iron Lynx Ferrari #9 Photo: Michelin Le Mans Cup

I år har vi et enkelt dansk islæt i LMC i GT3, i form af Michelle Gatting. Hun kører sammen med Deborah Mayer i Iron Lynx Ferrari #9. De var 6. hurtigst i begge træninger, hvor det var Gatting som satte tiden i den første træning, og Mayer i den anden træning.

Danske Michael Jensen deltager for CD Sport i LMP3, sammen med Nick Adcock, og var henholdsvis sidst og næstsidst i de to træninger.

Michelin Le Mans Cup har to træninger i løbet af fredagen, inden der køres kvalifikation og løb lørdag eftermiddag. Kvalifikationen kan ses her, mens løbet vises her.

Relaterede nyheder