Spændende 250 omgange i Iowa

NTT IndyCar Series var tilbage til en ovalbane, da den første af to dages ræs blev kørt fredag aften lokal tid, på ovalen i Iowa.

Conor Daly havde snuppet Pole Position for Carlin, foran Team Penske kørerne Josef Newgarden og Will Power. Herefter kom der to fra Andretti Autosport, Colton Herta og Alexander Rossi, inden Takuma Sato fra Rahal Letterman Lanigan, sidste uges vinder Felix Rosenqvist fra Chip Ganassi Racing, Patricio O’Ward fra Arrow McLaren Schmidt Peterson, Jack Harvey fra Meyer Shank Racing og Marcus Ericsson fra CGR lukkede top 10.

Mesterskabsførende Scott Dixon var helt tilbage på 17. startposition, så han ville have en svær aften foran sig, mens Simon Pagenaud havde haft endnu en skidt kvalifikation, og måtte starte fra 23. og sidstepladsen, da der var problemer med benzintrykket på bilen, da han skulle ud at køre hans flyvende omgange.

Iowa race 1 start
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Løbet startede få minutter før solnedgang, hvor Daly fik en god start, og endda fik afvist Newgarden, som forsøgte at dykke på ham, tidligt i løbet. Newgarden kunne dog ikke hænge på, og kom i stedet under pres fra Power.

Dixon og Simon Pagenaud havde en intens kamp omkring 16. pladsen i løbet, hvor de kørte flere omgange side om side, inden franskmanden kom forbi.

Newgarden fik dog styr på bilen igen, og 14 omgange inde i det 250 omgange lange løb, tog han føringen fra Daly.

Både Zach Veach og Graham Rahal manglede fart, og var allerede en omgang bagude, efter mindre end 10% af løbsdistancen.

Selvom løbet blev kørt ved aftentide, var det stadig super varmt. Tidligere på sæsonen har der været problemer med kølingen af kørerne, efter det nye Aeroscreen er blevet monteret, og stopper den frie luftstrøm mod køreren. Derfor var der blevet monteret ekstra luftindtag på toppen af Aeroscreen enheden, som skulle sende mere luft ned mod køreren, og hjælpe de åbninger, som der allerede er på “forruden”.

Marco Andretti & Ed Carpenter
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

Daly faldt tilbage på 3. pladsen i løbet, da Power fik lidt mere liv i bilen, længere inde i løbet.

Sato var første mand inde til det første tankstop, hvorefter mange af de andre kørere fulgte efter, for ikke at blive fanget af en Safety Car.

Det gik ikke godt for Marco Andretti ved hans første pitstop. Her kunne han ikke få bilen i gang , grundet et problem med koblingen, så bilen ikke kunne sætte i gang igen.

Newgarden mistede lidt tid i pitten, da mekanikeren på højre baghjul havde lidt problemer med at få den nye fælg spændt fast.

Pagenaud havde virkelig udnyttet et tidligere pitstop end holdkammeraterne, og var helt oppe på den reelle 2. pladsen i løbet, lige efter holdkammerat Newgarden. Til gengæld var Sato hoppet op på førstepladsen i løbet, da han havde udnyttet friske dæk, og sprunget over mange kørere i rækkefølgen. Dækkene faldt af med op til et par sekunder per omgang, når de var slidte.

Zach Veach måtte pitte med mekaniske problemer, og mistede mange omgange.

Conor Daly
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Tony Kanaan var oppe at snitte muren, efter knapt 100 omgange. Det var noget som bøjede hans baghjulsophæng, som han måtte pitte, for at få repareret.

Ryan Hunter-Reay havde et eller andet problem på hans outlap, hvor han mistede 12 sekunder til konkurrenter – svarende til godt en halv omgang. Det gjorde at han røg en omgang bagud i forhold til de førende.

Dagens første Full Course Caution kom da Will Power mistede venstre forhjul. En mekaniker fik ikke spændt hjulet ordentlig fast, og kort tid efter, hoppede den af ude på banen, og sendte Power op i muren, mens dækket trillede sin egen bonusomgang. Heldigvis var der ikke nogen som ramte det løsslupne dæk, som faktisk hoppede henover Power’s bil.

Patricio O’Ward
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

Patricio O’Ward var den førende mand i feltet ved genstarten, og han gav gas lidt for tidligt, så genstarten blev afblæst. Det så Colton Herta og Rinus VeeKay ikke bagerst i feltet. VeeKay tog farten af, da han var ved at køre op bagi Simon Pagenaud, og det nåede Herta ikke at reagere på, så han fløj op over bagenden på hollænderens bil. Herta fløj i lang tid, snittede toppen af SAFER barrieren, men havde heldigvis hele tiden hjulene ned af, og landede også med bunden ned af. VeeKay var heldig med at der var Aeroscreen på bilen, da Hertas bil gled op over det, under hans lufttur. Faktisk kunne Ericsson også prise sig lykkelig, da hans Aeroscreen blev ramt af en vragdel fra Hertas bil.

Efter mange omgange bag Safety Car, blev løbet sat i gang med de to Arrow McLaren SP kørere Pato O’ward og Oliver Askew ude i front. Det varede dog ikke mange omgange, inden Simon Pagenaud tog føringen af løbet, da han havde meget mere friske dæk end de to unge løver.

Colton Herta & Rinus VeeKay
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Alexander Rossi havde dog også godt med fart på, og udfordrede også de to AMSP kørere, mens Scott Dixon lå lige bag amerikaneren.

Den tidligere førende, Newgarden, var uheldig at pitte før der var Safety Car, så han mistede en omgang til konkurrenterne, og skulle nu kæmpe sig frem i feltet igen.

O’Ward lå rigtig lunt i svinget til et godt resultat, indtil hans sidste pitstop, hvor mekanikerne fik sænket bilen ned inden mekanikeren på højre forhjul havde fået spændt hjulet fast. Det kostede dyrebare sekunder, men til gengæld havde han cirka 20 omgange nyere dæk end store dele af feltet – på nær holdkammerat Askew og Sato, som fulgte mexicaneren i pit.

Med 30 omgange tilbage af løbet var Pagenaud ude i front, Dixon, Harvey, Daly, Ericsson og Newgarden som de efterfølgende, mens Askew havde kørt sig tilbage på de førendes omgang. Det var dog et benzin- og dæk økonomi ræs for størstedelen af kørerne ude foran, så der var stadig mulighed for en overraskende vinder.

Simon Pagenaud
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

Dixon fik lukket hullet op til Pagenaud med 18 omgange tilbage af løbet, og forsøgte at komme forbi, men måtte flette ind bag franskmanden igen.

Askew var lynende hurtig, og hentede de førende med op i mod 1 sekund per omgang, men antallet af omgange tilbage i løbet, løb stille og roligt fra Askew.

Simon Pagenaud kunne dog modstå presset, og få dæk og benzin til at holde hele vejen, så han vandt sæsonens første løb, og var første ikke-Chip Ganassi Racing kører til at vinde i 2020. Scott Dixon kom hjem på andenpladsen, og udbyggede dermed føringen i mesterskabet. Oliver Askew kom hjem på 3. pladsen, foran holdkammerat Patricio O’Ward, Josef Newgarden, Alexander Rossi, Jack Harvey, Conor Daly, Marcus Ericsson og Takuma Sato.

Dixon fører stadig, men Pagenaud er ny toer, foran O’Ward, Newgarden og Herta.

Lørdag aften lokal tid køres der igen et løb på ovalen i Iowa, når NTT IndyCar Series sæsonens 6. løb skal køres.

Relaterede nyheder