Webb bekræftet hos ByKolles

ByKolles Racing Team har alle tre sæder besat til det kommende FIA World Endurance Championship løb på Spa Francorchamps samt 24 timers løbet i Le Mans.

Oliver James Webb får genvalg i bilen, som han har været tro imod siden 2016.

Webb debuterede på Le Mans i 2014 i LMP2, hvor han sluttede på 3. pladsen med Signatech Alpine Matmut. Året efter kørte han for Team SARD Morand i LMP2 kategorien, uden helt så meget succes. Sidenhen har den stået på LMP1, hvor tekniske problemer eller bare generelt manglende fart i bilen, har umuliggjort nogle gode slutresultater for briten.

ByKolles Racing Team #4 Photo: JJ Media

Teamet har ikke de bedste odds for et godt resultat, da de ikke har deltaget i noget løb siden Le Mans 2019. men har haft nogle testdage i de seneste uger, efter det stod klart, at de fik en billet til 24 timers løbet på Le Mans 2020, hvor de var 2. reserver, på den oprindelige liste. De har dog den fordel, at de har en stabil pakke, som der ikke er blevet ændret på siden sidste års løb. Tidligere har der været stor udskiftning blandt motor- og dækleverandørerne hos holdet, og det har gjort at de hele tiden skulle lære nye ting, i stedet for at fokusere på at få bilen i mål – og når det så endelig er lykkedes, har de så også fået hæderlige resultater med hjem.

Holdet bruger 6 timers løbet på Spa Francorchamps som opvarmning til 24 timers løbet, for lige at få den værste rust banket af.

Oliver James Webb skal dele bilen med Tom Dillmann, som ligeledes har stor erfaring med bilen, samt Bruno Spengler, som er ny mand i både ByKolles og LMP1 kategorien, efter mange år i GT biler hos BMW Motorsport.

6 timers løbet på Spa Francorchamps køres lørdag den 15. august 2020.

Relaterede nyheder