Indycar med ny, opdateret 2020 kalender

NTT IndyCar Series har endnu en gang måtte opdatere 2020 kalenderen, da COVID-19 situationen igen spænder ben for nogle planlagte afdelinger.

Det er løbet på Portland International Raceway, samt de to løb på WeatherTech Raceway Laguna Seca som er blevet fjernet fra kalenderen, da det er en lang transporttur til det vestlige USA for de tre løb, plus de områder aktuelt har flere sygdomstilfælde end midt-staterne.

Det betyder at løbsweekenden i Mid-Ohio Sports Car Course om halvanden uge bliver opgraderet til en dobbelt-afdeling, med et løb både lørdag og søndag.

Herefter tager holdene til Indianapolis, hvor 500 Miles løbet skal afvikles. Her var der først annonceret 50% tilskuerkapacitet, men den er nu reduceret til kun 25% af sæderne, som må sælges.

Weekenden efter står den på et dobbeltløb på World Wide Technology Raceway, som også er en fordobling af det tidligere planlagte.

NTT

Den første weekend i oktober, er holdene tilbage i Indianapolis, hvor der skal køres på inderkredsen, ligesom man gjorde den 4. juli. Her bliver ligeledes doblet op, med både lørdags- og søndags løb.

Finalen er fortsat sat til at skulle afholdes den 25. oktober i St. Petersburg, Florida. Aktuelt er Florida dog et andet af de ramte områder i USA, med mange sygdomstilfælde, så hvis den trend fortsætter, vil det bestemt ikke være umuligt, at det løb aflyses. Der er dog stadig 3 måneder til det skal afvikles, så meget kan nå at ske inden da.

Ved at gøre Mid-Ohio, WWTR og Indianapolis Harvest GP til dobbelt-afdelinger, kan antallet af løb bibeholdes, i forhold til kalenderen, som blev offentliggjort i slutningen af maj måned.

Relaterede nyheder