MR Racing trækker sig fra resten af WEC

MR Racing har valgt at trække sig fra resten af FIA World Endurance Championship 2019/20 sæsonen.

Det japanske hold med Motoaki Ishikawa, Olivier Beretta og Kei Cozzolino kommer dermed ikke til start ved weekendens løb på Spa Francorchamps, men heller ikke 24 timers løbet i Le Mans i september måned, og ej heller WEC finalen i Bahrain i november måned.

Holdejer Ishikawa begrunder beslutningen med at han ikke er professionel racerkører, men blot gentleman kører, og i det private arbejdsliv, har han med ældre personer at gøre, som han ikke ønsker at udsætte for eventuel smitte.

MR Racing Ferrari #70
Photo: JJ Media

Derudover vil han også savne hele stemningen ved Le Mans, som bliver uden tilskuere i 2020.

Over weekenden blev det også klart at Red River Sport trak sig fra både European Le Mans Series løbet på Spa Francorchamps, og ligeledes FIA WEC løbet i denne uge. Det er med baggrund på de rejserestriktioner som Storbritannien har indført i forhold til Belgien, hvor det ligeledes er gentlemen kører i GTE Am feltet, som bærer dette hold. For dem gælder det indtil videre kun de to løb i Belgien.

FIA WEC sæsonen genoptages fra torsdag i denne uge, hvor 6 timers løbet køres lørdag eftermiddag.

Relaterede nyheder