Spændende kvalifikation på Spa – opdateret

Kvalifikationen til 6 timers løbet på Spa Francorchamps i FIA World Endurance Championship, blev kørt fredag aften.

Efter næsten 6 måneders pause grundet COVID-19 situationen, var bilerne endelig tilbage på banen, hvor der var 29 biler taget til Belgien.

Oprindelig skulle Algarve Pro Racing også have været med, men det har vi omtalt her, hvorfor at de ikke er.

Først skulle de 10 GTE Am og 6 GTE Pro biler på banen. På trods af forlydender sidste weekend, at Red River Sport Ferrari #62 ikke ville stille til start denne weekend, er holdet alligevel til start denne weekend. Der er for øvrigt en ret stor bøde for hold, hvis ikke de stiller til start, så måske det har fået holdet på andre tanker.

Nicklas Nielsen var første mand i AF Corse Ferrari #83, og havde været dominerende i de tre træninger. Dempsey-Proton Racing Porsche #77 med Matt Campbell havde i midlertid andre ideer, og satte hurtigste tid af alle GTE Am.

Dempsey-Proton Racing Porsche #77
Photo: Marius Hecker / AdrenalMedia.com

Michael Christensen var den hurtigste mand i GTE Pro med Porsche #92, inden han overlod bilen til Kevin Estre. Lige efter ham lå begge Aston Martin Racing biler, med #97 foran #95 med Nicki Thiim.

Alle hold skulle ind og skifte kørere, da kvalifikationen i FIA WEC er gennemsnittet af to kørere.

Michael Wainwright havde en lille tur af banen i Gulf Racing Porsche #86, på vej på sin ind-omgang, så det betød ikke det helt store, selvom Ben Barker måtte bruge sin ud-omgang til at få dækkene kørt helt rene igen.

Der var en hel sværm af omgangstider, som blev slettet på grund af Track Limits, og derfor måtte kørerne køre flere omgange, end de måske egentlig havde planlagt.

Egidio Perfetti i Team Project 1 Porsche #56 var hurtigere end Christian Ried i Dempsey-Proton Racing Porsche #77, men tyskeren kom tilbage på hans anden flyvende omgang, og kunne dermed tage Pole Position i GTE Am. Ried deler #77 med Matt Campbell og Riccardo Pera, mens Perfetti deler #56 med Laurents Hörr og Matteo Cairoli. Team Project 1 Porsche #57 med Ben Keating, Felipe Fraga og Jeroen Bleekemolen var 3. hurtigste bil.

Nicklas Nielsen, Francois Perrodo og Emmanuel Collard i AF Corse Ferrari #83 var 5. hurtigste GTE Am bil.

Porsche #92
Photo: Marius Hecker / AdrenalMedia.com

I GTE Pro fulgte Kevin Estre op på Christensens første flyvende omgang, og dermed tog Porsche #92 Pole Position, foran Aston Martin Racing #97 med lokale Maxime Martin samt Alexander Lynn. Lynn havde hastet til Spa, efter at have kørt Formel E i Berlin så sent som i går aftes, men var altså hurtigt oppe i fart. AMR #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen var 3. hurtigste GTE Pro bil, foran den anden Porsche #91 med Gianmaria Bruni og Richard Lietz.

Herefter fik LMP bilerne deres 20 minutters kvalifikation.

Rebellion Racing #1 fortsatte de gode takter fra træningerne, og satte hurtigste tid af alle LMP1 biler med Gustavo Menezes bag rattet. Han var dog kun 0,004 sekund hurtigere end Toyota Gazoo Racing #8 og #7. ByKolles Racing Team #4 var også på banen, men lå nede i LMP2 feltet.

United Autosports #22 med Paul Di Resta var hurtigste mand i første forsøg, foran JOTA #38 og Racing Team Nederland #29.

United Autosports #22
Photo: Marius Hecker / AdrenalMedia.com

Norman Nato i Rebellion Racing #1 mistede sin første flyvende omgang, og måtte derfor tage sig sammen, og få sat en god omgang i andet forsøg. Det lykkedes heldigvis for ham, så han sammen med Menezes og Bruno Senna kunne tage Pole Position, foran Toyota Gazoo Racing #8 med Brendon Hartley, Sebastien Buemi og Kazuki Nakajima, og Toyota Gazoo Racing #7 med Jose Maria Lopez, Kamui Kobayashi og Mike Conway. ByKolles Racing Team #4 med Bruno Spengler, Tom Dillmann og Oliver James Webb fik kørt sig frem som 4. hurtigste bil, og foran LMP2 feltet.

Phil Hanson i United Autosports #22 satte et suverænt gennemsnit, og tog Pole Position med over halvandet sekund ned til JOTA #38 med Roberto Gonzalez, Antonio Felix da Costa og Anthony Davidson toer, og Cool Racing #42 med Nicolas Lapierre, Antonin Borga og Alexandre Cougnaud på P3.

Rebellion Racing #1
Photo: Marius Hecker / AdrenalMedia.com

High Class Racing #33 med Anders Fjordbach, Kenta Yamashita og Mark Patterson kvalificerede sig som sekser i LMP2 kategorien, efter Fjordbach fik en hel stribe omgange annulleret på grund af Track Limits.

Racing Team Nederland #29 fik slet ikke sat nogen anden flyvende omgang, da Job van Uitert kørte tilbage i pitten, inden han fik sat en lovlig omgangstid, efter Guido van der Garde selv havde brugt rigtig mange (for mange) omgange på at overholde Track Limits.

Løbet køres i morgen lørdag klokken 13.30, og kan følges på Eurosport, TV2 Sport samt online på FIA WEC tv.

 

Opdatering

Porsche #92 har mistet Pole Position, da Kevin Estre ikke respekterede Track Limits på hans hurtigste og eneste flyvende omgang i kvalifikationen. Det betyder at AMR #97 starter på Pole Position i GTE Pro, foran AMR #95 og Porsche #91, mens #92 skal starte 6’er, bag AF Corse Ferrari #71 og #51.

Relaterede nyheder