Wehrlein ansat af Porsche

En af de dårligst bevarede hemmeligheder i ABB FIA Formula E Championship er nu endelig blevet bekræftet.

Pascal Wehrlein er blevet ansat af TAG Heuer Porsche Formula E Team, hvor han i den kommende sæson skal køre sammen med Andre Lotterer.

Wehrlein har allerede kørt halvanden sæson i den elektriske serie for Mahindra Racing, og da han pludselig ikke længere skulle køre for dem midt i den netop afsluttede 2019/20 sæson, gik rygtemøllen for alvor i gang.

Pascal Wehrlein
Photo: Porsche Motorsport

Når den tidligere DTM mester samt Formel 1 kører hopper ind hos Porsche, betyder samtidig at der ikke længere er plads til Neel Jani på deres Formel E hold. Jani selv bekræfter dog at han stadig er en del af Porsche familien i fremtiden, og at der venter nogle nye projekter for ham der.

Sæson 7 i ABB FIA Formula E Championship starter efter planen i januar 2021, med testkørsler her i efteråret, med en endnu ikke offentliggjort dato samt sted.

Relaterede nyheder