5 biler mere fuldtallige

Det bliver ved med at vælte ind med kørerannonceringer til 24 timers løbet i Le Mans.

Matthieu Vaxiviere skal køre sammen med Nicolas Jamin og Julien Canal hos Panis Racing. Jamin og Canal plejer at have Will Stevens med som 3. kører i European Le Mans Series, men da Stevens sidder i Jackie Chan DC Racing #37 under 24 timers løbet, manglede holdet en kører til sidste sæde. Vaxiviere har en del erfaring fra LMP2 racere. Han kørte sammen med Francois Perrodo i LMP2 i både 2017 og 2018/19 FIA WEC sæsonerne. Senest har den dog primært stået på GT3 ræs for den unge franskmand, men han kommer med sikkerhed hurtigt op i fart igen.

Car Guy overtager MR Racing starttilladelsen, hvor Kei Cozzolino er bindeled mellem de to. Cozzolino er teamchef og kører hos Car Guy i Asian Le Mans Series, mens han kun har rollen som kører hos MR Racing i FIA World Endurance Championship. Holdet mangler dog stadig at annoncere, hvem der skal være 3. kører i Ferrari 488 GTE Evo bilen i GTE Am med startnummer 70.

HubAuto Racing #72
Graphics: HubAuto Racing

Et andet hold i GTE Am er HubAuto Racing. De skal køre med startnummer 72. Det taiwanesiske hold vandt deres plads i kraft af Asian Le Mans Series GT titlen i 2019/20 sæsonen, som holdet totalt dominerede – der kørte de med startnummer 27, så de har en forkærlighed for 2 tallet og 7 tallet. Teamejer Morris Chen og Marcos Gomes får følgeskab af Tom Blomqvist, som ikke tidligere har kørt for holdet, men har GTE erfaring fra BMW, da han var fabrikskører hos dem.

Dempsey-Proton Racing Porsche har bekræftet kørerne i to af deres fire Porsche racere. I #77 bliver det den sædvanlige line-up med Christian Ried, Riccardo Pera og Matt Campbell, mens #88 skal køres af Lucas Legeret, Vutthikorn Inthraphuvasak og Ricardo Sanchez. Det trekløver debuterede ved FIA WEC løbet på Spa Francorchamps i sidste uge, og var på vej mod en podieplacering, inden en straf sendte dem længere bagud i GTE Am feltet.

Holdet har endnu en bil under Dempsey-Proton navnet og en under Proton Competition, og her er kørerne ikke blevet offentliggjorte endnu.

Vi kan dog godt forvente endnu flere annonceringer i de kommende dage, da løbet rykker tættere og tættere på.

Relaterede nyheder