Indycar haster til Mid-Ohio

NTT IndyCar Series holdene skal til at pakke lastbilerne igen, noget før end de ellers havde planlagt.

Mid-Ohio Sports Car Course er klar til at afholde to afdelinger allerede i den kommende weekend.

Løbet skulle oprindeligt have været afholdt tidligere på sæsonen, men blev sat på pause på grund af COVID-19 situationen i området.

Mid-Ohio Sports Car Course
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

Da holdene forlod World Wide Technology Raceway i sidste weekend, så det ud til at september ville være løbsfri, inden den første weekend i oktober skulle køres i Indianapolis. Aktuelt er det løb stadig på kalenderen, med endnu en dobbeltafdeling, inden sæsonen efter planen slutter den sidste weekend i oktober.

De to ekstra løb er godt nyt for tilskuerne og tv-seerne, men ikke nødvendigvis noget at mesterskabsførende Scott Dixon kan lide at høre. Han har i øjeblikket en føring på 96 point ned til Josef Newgarden på andenpladsen. Men så længe at Dixon bare holder sig nogenlunde i nærheden af Newgarden, vil han sikkert også nyde de ekstra kilometer, i en hurtig racerbil.

De to løb i Mid-Ohio køres 11. og 12. september 2020.

Relaterede nyheder