RLR MSport offentliggør Le Mans kørere

RLR MSport har offentliggjort de to kørere, der skal deltage i Road To Le Mans løbet, som køres som supportløb til 24 timers løbet i næste uge.

Det bliver canadiske James Dayson, der får danske Malthe Jakobsen som holdkammerat.

De to er også holdkammerater i European Le Mans Series, men Jakobsens rolle i Road To Le Mans løbet er kommet fra en noget uventet kant. Så sent som for ugen siden, var der ingen udsigt til Le Mans kørsel for ham. Men efter de gode resultater gennem ELMS sæsonen, var holdet yderst interesseret i at få ham med i bilen, og så skulle der pludselig arbejdes hurtigt, med at få de nødvendige sponsorkroner i Thy og omegn skrabet sammen.

RLR MSport #15
Photo: JJ Media

De andre deltagere i løbet er endnu ikke offentliggjorte, så det er helt umuligt at sige hvem der kommer. Dog tæller eventen også til Michelin Le Mans Cup mesterskabet, så man må forvente at alle holdene herfra som minimum møder op.

Road To Le Mans er to løb af 55 minutter hver, som har et kørerskifte midtvejs. Det første løb køres fredag eftermiddag, mens løb 2 køres lørdag formiddag, inden 24 timers løbet.

Relaterede nyheder