Bourdais får ny Indycar kontrakt

Sebastien Bourdais sidder snart bag rattet af en NTT IndyCar Series racer igen.

Den 41 årige franske racerkører stod pludselig uden et sæde til 2020 sæsonen, da Dale Coyne Racing meget uventet brød kontrakten med ham i november måned 2019. I stedet fik han hurtigt underskrevet en kontrakt med Action Express Racing i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, hvor han aktuelt kører.

Nogen tid efter skrev han kontrakt med A. J. Foyt Enterprises, hvor det var planen, at han skulle have kørt fire løb i år. Det satte COVID-19 situationen så en kæp i hjulet for, da hele kalenderen blev ændret, og fik flere sammenfald med IMSA kalenderen.

Sebastien Bourdais
Photo: Indycar.com /Jonathan Ferrey

Bourdais kan dog glæde sig over, at han nu har underskrevet en ny kontrakt med A. J. Foyt Enterprises, som omfatter sæsonens tre sidste løb plus hele 2021 sæsonen i bil #14. Dalton Kellett, som har kørt nogle løb i #14 i år, skal i stedet køre i teamets 3. bil, som får #41. Han nåede at teste #14 forud for sæsonen, hvor han viste rigtig god fart for holdet, i den halve dag som han fik, inden han skulle overlade bilen til Kellett.

Den firedobbelte Champ-Car mester Bourdais er i øjeblikket tilbage i hjembyen Le Mans, hvor han skal deltage i 24 timers løbet denne weekend.

Relaterede nyheder