Warm Up på Le Mans

Alle 59 hold var på banen, til den korte 15 minutters Warm Up forud for 24 timers løbet i Le Mans.

Det havde regnet henover natten, men et Porsche Cup løb forud for de 15 minutters kørsel, havde fået noget af vandet kørt af banen.

Graff #39 havde et spin i Indianapolis, men undgik heldigvis at skade bilen.

DragonSpeed #21 gik i stå i anden chikane, men Juan Pablo Montoya fik liv i bilen igen.

Nicki Thiim tog en omgang i rundkørslen for enden af Mulsanne langsiden, men alt det foregik stille og roligt.

HubAuto Ferrari #72
Photo: JJ Media

ByKolles Racing Team #4 havde lidt problemer med at styre igennem pitinkørslen. Det var endnu en gang Bruno Spengler, som enten har været utrolig uheldig på banen, eller også bare slet ikke kan komme op i fart. Han har været meget langsommere end holdkammeraterne ugen igennem, så han bliver formentlig 3. mand, som skal i bilen i løbet, efter Tom Dillmann tager starten, og Oliver James Webb formentlig tager anden tørn.

Inter Europol Competition #34 havde også en lille tur af banen i pitindkørslen, med Matevos Isaakyan bag rattet.

Toyota Gazoo Racing #8 og #7 var de to eneste LMP1 biler, som satte en tid.

Racing Team Nederland #29 var hurtigst i LMP2, foran Panis Racing #31, Eurasia Motorsport #35 og Nielsen Racing #24 High Class Racing #33 var 10. hurtigst, med en tid som Kenta Yamashita satte, mens Anders Fjordbach kiggede på. De var lige foran G-Drive Racing #36, hvor det var Jean-Eric Vergne, som fik køretiden, mens Mikkel Jensen måtte vente til løbet.

Inter Europol Competition #34
Photo: JJ Media

AF Corse Ferrari #51 var hurtigst i GTE Pro, foran Porsche #91 og Porsche #92 med Kevin Estre som chauffør, mens Michael Christensen fik lov til at kigge på. AMR #95 satte en enkelt omgang, men ikke en brugbar tid.

AF Corse Ferrari #54 var hurtigst i GTE Am, foran MR Racing Ferrari #70 og AF Corse Ferrari #83, hvor det var Nicklas Nielsen, som fik æren af at køre. Jan Magnussen satte 4. hurtigste tid i JMW Motorsport Ferrari #66.

Iron Lynx Ferrari #85 gav Manuela Gostner en enkelt omgang i bilen, men satte ikke nogen tid. Michelle Gatting måtte kigge på fra pitten.

I alt var der kun 33 biler, som satte en tid. Resten af holdene kørte enten kun en omgang, eller kun ind- og ud omgange fra pitten.

Heldigvis gik alting godt for alle holdene, så der burde være 59 biler fuldt køreklare til løbet, som starter klokken 14.30.

Relaterede nyheder