To nye Acura hold annonceret

Acura har annonceret to hold, som skal fortsætte deres DPi program i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2021 og fremover.

Valget er faldet på Wayne Taylor Racing og Meyer Shank Racing.

Det er bestemt ikke overraskende, at MSR bliver det ene af holdene, som skal overtage programmet, efter Acura ikke har forlænget med Team Penske. MSR har haft forbindelse til Acura og Honda gennem den seneste mange år, og var på Le Mans i 2016 med en LMP2 racer, som en tilføjelse til deres IMSA program i 2015 og 2016.

Graphics: Meyer Shank Racing

I 2017 startede de op i GTD kategorien med to NSX GT3 biler, hvor den ene bil dog har kørt med Heinricher Racing betegnelse. Det er endnu uvist om deres GTD program fortsætter, eller om alt fokus flyttes til DPi programmet.

Der har været en tæt forbindelse mellem General Motors og Wayne Taylor Racing gennem mange år, men teamejeren har selv tidligere kørt med Acura racere. De vandt Grand-Am mesterskabet i 2005 og 2013, inden de vandt IMSA mesterskabet i 2017 med brødrene Ricky og Jordan Taylor. Den kombination blev dog splittet op umiddelbart efter, hvor Jordan blev hos familieholdet, mens Ricky kom til Acura Team Penske. Nu er Jordan rejst videre til Corvette Racing – men det er bestemt ikke umuligt, at Ricky vender tilbage til familieholdet. Han har trods alt stor erfaring med ARX-05 raceren, som holdet sikkert kan nyde godt af.

Graphics: Wayne Taylor Racing

Det skal dog understreges, at der hverken er annonceret kørere hos Wayne Taylor Racing eller Meyer Shank Racing.

Næste afdeling af IMSA WeatherTech SportsCar Championship køres denne weekend på Mid-Ohio Sports Car Course, hvilket er 4. sidste løb for DPi racerne i 2020.

Relaterede nyheder