IMSA ræs i Mid-Ohio

IMSA WeatherTech SportsCar Championship havde taget turen til Mid-Ohio Sports Car Course, hvor DPi, GTLM og GTD bilerne skulle dyste i 2 timer og 40 minutter.

Acura Team Penske #6 med Juan Pablo Montoya og Dane Cameron havde taget Pole Position, foran søsterbilen #7 med Helio Castroneves og Ricky Taylor, mens Mazda Motorsports #55 med Jonathan Bomarito og Harry Tincknell skulle starte fra P3.

Mesterskabsførende Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 med Renger van der Zande og Ryan Briscoe skulle starte løbet fra femtepladsen.

Blandt GTLM bilerne var det en Corvette 1-2 med #3 med mesterskabsførende Antonio Garcia og Jordan Taylor på Pole, foran Oliver Gavin og Tommy Milner i #4, mens BMW Team RLL #25 med Bruno Spengler og Connor De Phillippi som treer, foran søsterbilen #24 med Jesse Krohn og John Edwards. Desværre var de to Porsche racere ikke med i weekendens løb, da holdet havde trukket sig, grundet COVID-19 blandt deres hold på Le Mans, om blev kørt sidste weekend.

AIM Vasser Sullivan Lexus #14 med Aaron Telitz og Jack Hawksworth havde taget Pole blandt GTD bilerne, foran mesterskabsførende Meyer Shank Racing Acura #86 med Matt McMurry og Mario Farnbacher, mens Alvaro Parente og Misha Goikhberg i Heinricher Racing w. Meyer Shank Racing Acura #57 skulle starte treer.

Compass Racing McLaren #76 havde egentlig kvalificeret sig 4’er blandt GTD bilerne, men frihøjden var for lav, så de blev flyttet bagerst i feltet.

AIM Vasser Sullivan Lexus #14
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Whelen Engineering Cadillac #31 var hurtig på aftrækkeren, da starten gik, og Pipo Derani tog andenpladsen allerede i det første sving.

BMW Team RLL #24 var en tur i gruset allerede på første omgang, men kunne selv få bilen bakket ud af problemerne. De havde så meget fart på i første sving, at de faktisk var i føringen af GTLM – i et par meter, inden Krohn vade ude i gruset. Corvette Racing #4 med Oliver Gavin havde taget føringen i klassen, foran søsterbilen.

AIM Vasser Sullivan Lexus #12 var en tur i pitten allerede på 3. omgang, da han havde været i kontakt med noget, så de havde mistet en forlygte. Mekanikerne gik i gang med gaffatape, og sendte bilen tilbage på banen. Replay viste at Frankie Montecalvo ramte op bag i Turner Motorsport BMW #96. #12 var dog inde igen kort tid efter, da der ikke var nok tape på bilen i første omgang…

De to Corvette racere byttede plads, efter knapt en halv times ræs, da Gavin i #4 var ved at udbremse sig selv, for enden af baglangsiden, hvilket gav Taylor i den gule #3 en fordel, så han kunne presse sig forbi den grå Corvette.

BMW Team RLL #24
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Mazda Motorsports #77 var den første DPi bil til at pitte, hvilket satte dem på en alternativ strategi i forhold til resten af feltet.

Kort tid efter holdt #77 på tværs af banen, da Oliver Jarvis og Turner Motorsport BMW #96 havde kontakt i opløbssvinget. Det endte med at blive en Full Course Yellow, da Robby Foley i #96 måtte parkerede M6 GT3 raceren på grund af skader på fronten.

Det passede perfekt, til at udføre dagens første pitstops for de resterende DPi biler, samt næsten alle GT bilerne, på nær Riley Motorsports Mercedes #74 og GRT Magnus Lambo #44. Det kiggede helt sikkert imod minimumskøretid for bronzekøreren, som lige nøjagtig ikke var gået, da de andre hold skiftede kørere. De pittede netop som løbet blev givet grønt.

Team Hardpoint Audi #30 havde været lidt for hurtig i pitten, så de fik en Drive-through straf. Mazda Motorsports #55 fik samme straf, men det var fordi at de ikke havde fået alt værktøj væk fra bilen, inden de forlod pitten. Mazda Motorsports #77 fik en Drive-through for kontakten med #96.

Dagen blev endnu værre for AIM Vasser Sullivan Lexus #12, da de var kørt ud af pitten, mens det røde lys var tændt – Stop & Go på 60 sekunder, hvilket svarede til en omgang.

Whelen Engineering Cadillac #31
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Meyer Shank Racing Acura #86 havde taget føringen i GTD kategorien, da det var lidt hurtigere i pitstoppet end AIM Vasser Sullivan Lexus #14, som var nede på andenpladsen.

Montoya kom i problemer i GTD trafikken, da han skulle overhale GRT Magnus Lambo #44, så Acura Team Penske #6 skøjtede ind over græsset, og tabte føringen til Whelen Engineering Cadillac #31. Der var dog ikke kontakt mellem #44 og #6, så det var ren kørefejl fra colombianeren.

Få omgange senere pittede Montoya, for at få bilen tanken op, og kølerne renset for græs.

Turner Motorsport BMW #96 kom til live igen, men var mange omgange bagude, da mekanikerne havde brugt 25 omgange på at få bilen repareret.

Der kom Full Course Caution igen, da Team Hardpoint Audi #30 røg af banen. Rob Ferriol havde GRT Magnus Lamborghini #44 med Andy Lally bag rattet, helt oppe under bagvingen, og modtog et lille prik, som sendte ham hårdt i dækmuren, med snuden først. Det ødelagde køleren på bilen, men det kunne Ferriol ikke se, så da han kørte tilbage på banen, skøjtede han af i næste sving, på hans eget kølevand. Bjergningen af hans bil resulterede den føromtalte Safety Car periode.

Riley Motorsports Mercedes #74
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

AIM Vasser Sullivan Lexus #14, Compass Racing McLaren #76 og Riley Motorsports Mercedes #74 nåede i pit, lige inden der kom Safety Car på banen, så de sprang til toppen af GTD kategorien, da alle andre biler pittede.

Pitstoppet gik desværre langt fra optimalt for Mazda Motorsports, da både #55 og #77 havde kørt for hurtigt i pitten – Drive-through straf til dem.

Der var dramatik, kort tid efter det grønne flag var blevet givet. Meyer Shank Racing Acura #86 var på vej fremad i feltet, og ville overhale Compass Racing McLaren #76. Det var #76 dog ikke helt enig i, så Paul Holton trak ikke blot over i Mario Farnbacher en gang, men hele tre gange ned af mål-langsiden. Det resulterede i en punktering på højre forhjul på #86, som derved skøjtede igennem gruset i Sving 1, og måtte humpe en hel omgang på kun 3 dæk med luft i. Dommerne kiggede på sagen, og gav #76 en Stop & Go på 30 sekunder for usportslig opførsel samt unødvendig påkørsel.

JDC-Miller Motorsports Cadillac #85
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

De to Acura Team Penske racere byttede plads ude på baglangsiden, så #7 nu var i front af løbet foran #6.

Dagen sluttede desværre for JDC-Miller Motorsports Cadillac #85 med 40 minutter tilbage af løbet. Stephen Simpson trillede ligeså langsomt ind til siden efter Sving 1, hvilket udløste endnu en Full Course Caution, så bilen kunne fjernes på sikker vis.

Indtil da havde der været tvivl om, om DPi bilerne kunne køre helt til målflaget uden et sidste tankstop, men omgangene med reduceret fart, fjernede det tvivlsspørgsmål.

Da løbet blev givet frit, var det med en angrebslysten Montoya i #6, som hurtigt fik kæmpet sig forbi Mazda Motorsports #55, hvorefter han satte jagten ind på Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10. Det lykkedes også colombianeren at passe hollandske Renger van der Zande, og satte herefter ny banerekord på banen, i jagten på en potentiel andenplads i løbet.

Corvette Racing #3
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Den jagt sluttede dog med få minutter igen, da Juan Pablo fik højre baghjul ud i græsset i Sving 1, så han spandt rundt og flatspottede alle fire dæk, og faldt helt tilbage på 7. pladsen blandt DPi bilerne. Efterfølgende syntes han at bilen ikke kørte godt, så han pittede, hvorefter mekanikerne tjekkede bilen, sendte ham tilbage på banen, hvorefter han blot pittede igen.

Men Acura Team Penske #7 med Helio Castroneves og Ricky Taylor vandt løbet, foran Whelen Engineering Cadillac #31 med Felipe Nasr og Pipo Derani, mens Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 med Renger van der Zande og Ryan Briscoe sluttede treer.

Det blev en Corvette Racing 1-2 i GTLM, med Antonio Garcia og Jordan Taylor som vindere i #3, foran Oliver Gavin og Tommy Milner i #4. BMW Team RLL #25 med Bruno Spengler og Connor De Phillippi sluttede treer, mens #24 med Jesse Krohn og John Edwards kom hjem på 4. pladsen.

I GTD var det AIM Vasser Sullivan Lexus #14 med Aaron Telitz og Jack Hawksworth, som krydsede målstregen først, foran Gar Robinson og Lawson Aschenbach i Riley Motorsports Mercedes #74, mens Wright Motorsports Porsche #16 med Ryan Hardwick og Patrick Long stille og roligt havde fået kørt sig til en 3. plads, uden at gøre det helt store væsen af sig.

Acura Team Penske #7
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 holder fast i mesterskabsføringen, foran Whelen Engineering Cadillac #31, men Acura Team Penske #7 er rykket meget tættere på, med dagens sejr.

Corvette Racing #3 udbyggede føringen i GTLM mesterskabet, til holdkammeraterne i #4 på andenpladsen, mens BMW Team RLL #25 og #24 kommer på de efterfølgende pladser.

Meyer Shank Racing Acura #86 holder med nød og næppe fast i GTD føringen, mens AIM Vasser Sullivan Lexus #14 er rykket helt op bagved, mens Wright Motorsports Porsche #16 holder fast i deres 3. plads.

Nu har GT holdene små to ugers pause, inden de skal køre på Charlotte Motor Speedway, mens alle fire klasser skal i aktion om 3 uger, ved Petit Le Mans.

Relaterede nyheder