Inter Europol endelig til USA

Inter Europol Competition har forsøgt til flere gange, men nu kommer det endelig til at ske.

Om to uger stiller de til start på Michelin Raceway Road Atlanta ved Petit Le Mans løbet.

Det polske hold tager til løbet med en helt ny sammensætning. Kuba Smiechowski kommer (naturligvis) til at sidde i bilen, da han altid er til stede, uanset om holdet kører European Le Mans Series eller Asian Le Mans Series, men han får Rob Hodes og Austin McCusker med.

Hodes debuterer i en LMP2 racer, efter han har kørt nogle sæsoner i LMP3 kategorien, hvor det på det seneste har været for Nielsen Racing i både Asian LMS, ELMS og Michelin Le Mans Cup.

Inter Europol Competition #34
Photo: JJ Media

McCuster har også en masse LMP3 erfaring, men debuterer ligeledes i LMP2. Han var en del af holdet i Asien sidste vinter, mens hans prototype højdepunkt var at vinde IMSA Prototype Challenge LMP3 mesterskabet i 2019.

Holdet skal dog også lære at køre med en helt anden bil. Indtil nu har de kørt med Ligier biler i både LMP3 og LMP2, men i USA bliver det en ORECA 07 Gibson. Holdet forklarer ikke nærmere omkring hvorfor at det er tilfældet, eller om de har lejet en bil, som allerede står i USA. Aktuelt er de eneste Ligier hold i ELMS, så løbet kan også fungere som en evaluering af bilmodellen, med henblik på 2021 sæsonen.

Petit Le Mans 10 timers løbet køres lørdag den 17. oktober.

Relaterede nyheder