St. Pete løb med masser af kaos

NTT IndyCar Series var nået til vejs ende i 2020 sæsonen, med sæsonfinalen på præcis det samme sted, som sæsonen skulle have startet tilbage i marts, nemlig St. Petersburg, Florida.

Dengang nåede Indycar racerne ikke engang på banen, inden eventen blev aflyst grund COVID-19 restriktioner, men i stedet blev løbet så flyttet hen som sæsonfinale.

Will Power havde taget Pole Position, foran Alexander Rossi, Colton Herta, James Hinchcliffe, Jack Harvey, Patricio O’Ward, og Sebastian Bourdais. Først på P8 kom udfordreren til mesterskabet, Josef Newgarden. Han var heldig at have Rinus VeeKay og Oliver Askew imellem sig selv, og den førende i mesterskabet, Scott Dixon. Det var 15. sæson i træk, hvor mesteren først skulle findes ved sæsonfinalen. Vil skal helt tilbage til Dan Wheldon i 2005, for at finde en titel, som var afgjort inden finalen.

Will Power
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Udover VeeKay allerede havde sikret sig Rookietitlen inden weekenden, så var der en sand nybegynder med i feltet. Scott McLaughin fik sin Indycar debut for Team Penske i bil nummer 3, som ellers plejer at blive kørt af Helio Castroneves, når han deltager. Newzealænderen kvalificerede sig som 21’er i feltet – foran både Marco Andretti og Max Chilton! Felix Rosenqvist skulle også starte bag ham, men det var fordi at svenskeren havde fået frataget sine to bedste tider.

Will Power gav gas meget tidligt, ved starten på løbet og slingrede ned af start-mål langsiden, for at sikre sig, at Rossi ikke kunne komme forbi. Newgarden forsøgte at komme udenom Bourdais i Sving 5, men franskmanden afviste amerikaneren hårdt og kontant – men uden kontakt.

Han forsøgte at komme forbi Bourdais en gang mere, for enden af start-mål langsiden, men endte med at få udbremset sig selv.

Scott McLaughlin
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Polemanden Power fik problemer med nedgearingerne, og tabte hurtigt føringen til Rossi, hvorefter Herta og Hinchcliffe også smuttede for australieren. Han fik dog styr på problemerne, og kunne holde fast i 4. pladsen, lige foran O’Ward.

Rosenqvist og McLaughlin var blandt de første kørere der pittede, for at komme på en alternativ strategi, mens Marcus Ericsson og VeeKay fulgte efter, kort tid efter.

Titelkandidaterne Dixon og Newgarden ventede dog længe, inden de pittede, så de kunne nøjes med en to-stops strategi.

Rosenqvist blev ramt af Ferrucci, hvilket kostede en punktering på svenskeren bagdæk.

Alexander Rossi
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Newgarden fik ikke meget hjælp fra holdkammerat Power. Da den sidstnævnte kom ud af pitten, kom de to biler side om side, ned mod Sving 4, hvor Power var lige ved at sætte holdkammeraten i muren.

Rossi pittede så sent, at det lykkedes ham at holde føringen af løbet, foran hans to holdkammerater Herta og Hinchcliffe

37 omgange inde i løbet kom der Full Course Caution, da Will Power satte bilen i muren.

Newgarden var mere end vågen ved genstarten af løbet, hvor han fik overhalet Rinus VeeKay på vej ind i Sving 1, mens Jack Harvey også smuttede med forbi hollænderen.

De fik dog ikke kørt mere end en halv omgang, inden der kom gult flag igen. Santino Ferrucci satte bilen hårdt i muren, da han forsøgte at overhale Takuma Sato, men tabte bilen i stedet for.

Pludselig kørte Conor Daly rundt med et punkteret bagdæk, midt under FCY perioden. Amerikaneren havde ramt muren, mens han forsøgte at holde varme i dækkene.

Marco Andretti
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Da løbet blev givet frit, gik det kun indtil første sving inden VeeKay og McLaughlin stødte sammen. McLaughlin forsøgte at overhale Marco Andretti indenom, men de to biler ramte hinanden, hvorefter VeeKay ikke kunne undgå newzealænderen.

Da løbet endelig blev givet fri igen, var Dixon meget aggressiv, og forsøgte at komme forbi Harvey og Rahal, men måtte bakke ud af det igen, inden han fik det klaret senere på omgangen.

Andretti var oppe på 7. pladsen i løbet, efter at var startet allerbagerst i feltet, samtidig med at hans 3 holdkammerater var helt ude i front.

Herta tabte flere placeringer, da han fik udbremset sig selv i Sving 4. Dermed var Newgarden oppe på 3. pladsen i løbet, mens Dixon var P6. Dixon skulle slutte udenfor top 10, hvis Newgarden vandt løbet, for at den forsvarende mestre skulle snuppe titlen for snuden af den 5-dobbelte mester.

Newgarden var den første kører til at tage dagens andet pitstop. Det fik store dele af feltet til at følge efter, så de ikke ville blive fanget af en eventuel Safety Car.

Størstedelen af feltet nåede i pit, inden der kom Full Course Caution. Førende Alexander Rossi tabte bilen i Sving 3, hvor han forsøgte at rede bilen fra at ryge i muren på ydersiden, men i stedet endte med at ryge i muren på indersiden af banen, da han ramte med både for- og bagenden af bilen.

Colton Herta
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Dermed var Colton Herta den nye førende i løbet, efter han var hurtigere i pitstoppet end James Hinchcliffe, mens Josef Newgarden var på P3.

Da løbet blev genstartet, blev der ikke sparet på kampene mellem Herta og Hinch, som kørte side om side gennem Sving 1.

Igen gik der kun en halv omgang, inden de gule flag var ude igen. Takuma Sato lavede en af hans typiske sene dyk i Sving 3, hvor han forsøgte at overhale to biler på samme tid. Japaneren var kommet forbi Jack Harvey, men brugte så Marco Andretti som bremse, og punkterede amerikanerens bagdæk, så han røg i dækmuren.

Hinch lavede en dum fejl under FCY perioden, hvor han spandt af banen, og røg ind over græsset. Da han forsøgte at komme tilbage på banen, kørte han ind i siden på Jack Harvey. Det kostede ham frontvingen, og dermed 2. pladsen i løbet.

Pludselig begyndte det at regne, mens bilerne kørte under FCY perioden. Vandet nåede dog at fordampe, inden det gav større problemer.

Ved genstarten af løbet lå Herta og Palou og kæmpede så meget, at Newgarden kunne tage føringen af løbet. Samtidig fik Dixon kæmpet sig op på P3, og lå lige bag Herta, ved at overhale Palou og O’Ward ved selvsamme genstart.

En omgang under grønt flag, og vi var tilbage under gult. Oliver Askew havde sat bilen i dækmuren i Sving 10 – dog ikke uden at få lidt hjælp af Takuma Sato, som pressede amerikaneren over i dækkene.

Safety Car bilen havde kørt så mange omgange, at de faktisk havde kørt bilen tør… Så kørerne måtte køre sidste omgang for nedsat fart, på egen hånd.

Scott Dixon
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Løbet blev genstartet med 16 omgange tilbage. O’Ward kom forbi Dixon med det samme, og snuppede andenpladsen i løbet i Sving 4. Med det samme lå han helt oppe under bagvingen på Newgarden, og lå maksimalt pres på den førende.

Herta fik udbremset sig selv i Sving 4 for anden gang i dag, og denne gang kyssede han dækmuren let, men kunne fortsætte.

Bourdais havde holdt sig i top 10 gennem det meste af dagen, og lå til at køre en 4. plads hjem, med 7 omgange tilbage af løbet.

Josef Newgarden krydsede målstregen som vinder, efter 100 hårde omgange. Pato O’Ward kom hjem på andenpladsen, foran Scott Dixon, Sebastien Bourdais, Ryan Hunter-Reay, Simon Pagenaud, Marcus Ericsson, Charlie Kimball, Graham Rahal og Takuma Sato.

Scott Dixon vandt dermed hans 6. Indycar titel, mens Josef Newgarden sluttede toer, og Patricio O’Ward på 3. pladsen.

Nu har NTT IndyCar Series holdene godt 4 måneders løbspause, inden sæsonen starter den første weekend i marts på selvsamme bane i St. Petersburg. Inden da skal der dog testes lidt igennem vinteren, og forårsmånederne.

Relaterede nyheder