ELMS finale med 36 deltagere

European Le Mans Series kører sæsonfinale denne weekend, hvor startgridden er oppe på 36 deltagere, på Portimao banen i Portugal.

LMP2 feltet er tilbage på de 14 biler, som har kørt hele sæsonen. DragonSpeed stiller hverken til start med bil nummer 21 eller 27. Det amerikanske hold har også haft en rigtig møgsæson, hvor manden med bilen, Ryan Cullen, valgte at afbryde samarbejdet efter 2. afdeling af mesterskabet. Herefter var de til start med det chassis som Racing Engineering havde kørt ELMS med for et par år siden. Da det resultatmæssigt ikke blev bedre, trak de bil nummer 21 efter 3. afdeling, og satte i stedet bil nummer 27 ind på Monza. Den gik det bedre for, da den krydsede målstregen på 3. pladsen – blot for at blive diskvalificeret på grund af en uregelmæssighed på bilens diffusor.

Inter Europol Competition #34 må desværre undvære Matevos Isaakyan, da han har måtte blive hjemme på grund af sygdom. Holdet siger dog, at det ikke er COVID-19 relateret.

High Class Racing #20 stiller igen op med Anders Fjordbach og Dennis Andersen, mens Mikkel Jensen skal forsøge at køre G-Drive Racing #26 første 2020 sejr hjem, sammen med Roman Rusinov og Nyck de Vries.

Inter Europol Competition #34
Photo: JJ Media

United Autosports #22 har allerede vundet titlen, mens holdkammeraterne i #32 aktuelt ligger mere end lunt i svinget til at tage andenpladsen. Graff #39, Panis Racing #31, G-Drive Racing #26, samt eventuelt Cool Racing #37 og Duqueine Team #30 har muligheder for P2, hvis alting flasker sig.

LMP3 kategorien har igen haft lidt stoledans, men de samme 12 hold er på plads. Luis Sanjuan er hoppet ud af Graff #5, så Eric Troulliet og Sebastien Page skal køre den bil selv.

Dino Lunardi har beholdt sædet i Inter Europol Competition #13, ved siden af Martin Hippe, uden at der er kommet nogen forklaring på, hvorfor Nigel Moore blev sendt hjem fra Monza, uden at have kørt en meter i bilen.

Lorenzo Veglia er ny mand hos RLR MSport #15, ved siden af Malthe Jakobsen og James Dayson. Det er 4. medkører på 5 løb til Jakobsen og Dayson, så det bliver spændende at se hvordan Veglia kører i forhold til de 3 tidligere. Han kørte for BHK Motorsport #16 på Monza, så han har rimelig frisk LMP3 erfaring. Ydermere kørte han cirka samme tider som Jakobsen, og manden han erstatter hos RLR MSport, Gustas Grinbergas.

Hos BHK Motorsport #16 er lykkehjulet denne gang stoppet på Tom Cloet, Julius Adomavicius og Alex Fontana. Cloet var eneste af de tre, som kørte løbet på Monza, som er hans hidtil eneste løb for holdet. Fontana kørte dog de to første afdelinger, men sprang over Paul Ricard v2 og Monza løbene.

BHK Motorsport #16
Photo: JJ Media

United Autosports #2 er aktuelt på førstepladsen i LMP3, men Inter Europol Competition #13, Realteam Racing #8 og Eurointernational #11 har mulighed for at udfordre dem, og ikke mindst, snuppe de andre podiepladser.

I GTE kategorien er AF Corse Ferrari #51 heldigvis tilbage i feltet. Christoph Ulrich, Alexander West og Steffan Görig er klar igen, efter West’s Le Mans uheld.

AF Corse stille også op med bil nummer 88, som er 83’eren fra FIA WEC. Francois Perrodo og Emmanuel Collard har denne gang Alessio Rovera med i bilen, da Nicklas Nielsen har Guld status i ELMS, og dermed ikke kan køre med i bilen. På Spa Francorchamps var det Harrison Newey, som afløste danskeren. Gulf Racing Porsche #86 er også til stede, med deres FIA WEC bil, med de tre WEC kørere, Michael Wainwright, Ben Barker og Andrew Watson.

Proton Competition Porsche #77 & Kessel Racing Ferrari #74
Photo: JJ Media

Michelle Gatting er igen eneste dansker i GTE, hvor hun skal dele Iron Lynx Ferrari #83 med Rahel Frey og Manuela Gostner. De tre skal forsøge at holde fast i 3. pladsen i mesterskabet – med den teoretiske chance for at avancere til andenpladsen, hvis Proton Competition Porsche #77 kvajer sig og udgår, og de tre kvinder vinder løbet. Førstepladsen er dog udenfor rækkevidde, da Kessel Racing Ferrari #74 allerede er mere end 26 point foran #83. Kigger kvinderne sig over skulderen, så er Spirit Of Race Ferrari #55 blot et point bag dem, mens tingene skal gå helt galt for dem, for at blive overhalet af Proton Competition Porsche #93 og JMW Motorsport Ferrari #66.

Weekendens løb starter på søndag kl. 12.00 dansk tid, og kan blandt andet ses på European Le Mans Series YouTube kanalen.

Relaterede nyheder