Castroneves får 6 Indycar løb

Helio Castroneves får et lidt større NTT IndyCar Series program i 2021 sæsonen.

Brasilianeren har skrevet en kontrakt med Meyer Shank Racing, om at køre 6 løb i deres 2. bil, som skal køre ved siden af fuld-sæson bilen med Jack Harvey. MSR har købt bilen af DragonSpeed, som ikke længere vil deltage i Indycar ræs.

Castroneves skal deltage i løbene på Barber Motorsports Park, Long Beach Grand Prix, Indianapolis 500, løbet på inderkredsen af Indianapolis Motorsport Speedway, Portland International Raceway samt WeatherTech Raceway Laguna Seca.

Det bliver noget af et skifte for Castroneves, som ellers har kørt for Team Penske siden År 2000. Han kørte CART/Indycar gennem mange sæsoner, inden han fik plads i deres sportsvognsprogram, hvor han stadig har en chance for at vinde titlen.

Helio Castroneves
Photo: Indycar.com / James Black

Han fik dog en forsmag på at køre Indycar for et andet hold, da han afløste Oliver Askew hos Arrow McLaren SP holdet, da Askew var sygemeldt.

Meyer Shank Racing overtager driften af den Acura DPi racer, som Helio Castroneves har kørt i denne sæson. Det er dog endnu ikke annonceret, og Helio skal køre dobbeltprogram, eller om han er færdig med at køre sportsvogne i denne omgang. Såfremt han skal dobbeltjobbe, får han travlt i Long Beach, da både NTT IndyCar Series og IMSA WeatherTech SportsCar Championship kører samme weekend.

Relaterede nyheder