Era Motorsport klar til Daytona

Era Motorsport har deres 4 kørere klar til 24 timers løbet på Daytona 2021.

Kyle Tilley og Dwight Merriman er tilbage i bilen sammen, mens Ryan Dalziel og Paul-Loup Chatin skal hjælpe dem ved 24 timers løbet.

Teamet stiller til start i LMP2 kategorien med deres ORECA 07 Gibson #18, som de også kørte med i 2020 sæsonen.

2020 sæsonen blev afbrudt i september måned, da Merriman kørte galt under træningen på Le Mans, så holdet valgte at springe over resten af sæsonen.

Ryan Dalziel kørte nogle af sæsonen for Starworks i LMP2, inden det angiveligt kom til uoverensstemmelser mellem ham og den betalende kører i bilen. Dalziel har stor erfaring med LMP2 racere, da han var en del af Extreme Speed Motorsport gennem flere sæsoner, da de kørte både IMSA og WEC.

Era Motorsport #18
Photo Courtesy of IMSA / Barry Cantrell

Paul-Loup Chatin får hans amerikanske IMSA debut på Daytona, men har ligeledes mange års erfaring med LMP2 racere. Han er har vundet to titler i European Le Mans Series, og har senest kørt for IDEC Sport, som har Nicolas Minassian som teamchef. Netop Minassien var med Era Motorsport på Daytona i 2020, hvor holdet sluttede treer i LMP2 kategorien.

Minassien var også forbindelsen ved Tilley og Merriman’s Le Mans, da de to amerikanere havde købt sædet i den ene af teamets to biler. Merriman kørte galt allerede i anden træning, og nåede derfor kun at køre seks en halv omgang på den legendariske bane. Tilley kørte weekenden færdig med Jonathan Kennard og Patrick Pilet, hvor Pilet hoppede i bilen i stedet for Merriman.

Dagens annoncering nævner ikke noget omkring resten af IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen.

24 timers løbet på Daytona starter med ROAR Before the 24 den 22.-24. januar, inden løbet køres weekenden efter.

Relaterede nyheder