Flere biler bekræftet til Daytona

Flere hold har bekræftet, at de vil deltage i 24 timers løbet på Daytona International Speedway i januar 2021.

High Class Racing er de seneste i rækken, som vil stille op i LMP2 kategorien. Det danske hold med base i Barcelona har endnu ikke offentliggjort nogle kørere til programmet, men mon ikke at Anders Fjordbach bliver en af kørerne, da de endnu ikke har haft en bil kørende, uden at han har sat i den. Han har endnu sin Daytona debut til gode, men i 2019 deltog han i Sebring 12 timers løbet lidt længere sydpå i Florida, hvor han sluttede toer LMP2 kategorien med PR1 Mathiasen Motorsports.

Holdet sender en af deres ORECA 07 Gibson racere over til den legendariske ovalbane, De har endnu til gode at bekræfte, om de kører FIA World Endurance Championship igen i næste sæson, men såfremt de gør det, skal bilen og reservedelene blot transporteres et par timer sydpå, da FIA WEC sæsonen starter på Sebring i midten af marts.

High Class Racing #33
Photo: JJ Media

DragonSpeed melder sig over klar til Daytona. Holdet har vundet løbet det seneste to år, og går med sikkerhed efter at lave hattrick. Indtil videre er kun Eric Lux bekræftet i bilen, men mon ikke at deres tre kørere, som skal køre FIA WEC næste år, Ben Hanley, Henrik Hedman og Juan Pablo Montoya, og kunne være interesseret i at køre løbet. Det er dog ikke givet, at det bliver det firkløver.

De stiller ligeledes til start med en ORECA 07 Gibson, som holdet har sendt tilbage til USA, efter deres dobbelte Le Mans deltagelse i 2020 sæsonen. Holdets anden bil står aktuelt i Barcelona, hos Racing Engineering, som skal stå for deres FIA WEC program i 2021.

Rolex 24 at Daytona 2021 bliver kørt den 30.-31. januar, med ROAR testen en uge tidligere.

Relaterede nyheder