Kanaan tilbage hos CGR

Tony Kanaan er tilbage hos Chip Ganassi Racing i 2021 og 2022.

Brasilianeren skal køre bil #48 ved 2021 sæsonens fire oval løb.

Bil nummer 48 skal primært køres af Jimmie Johnson, men da han springer over ovalerne, har teamet lavet en aftale med Kanaan.

Kanaan kørte for CGR fra 2014 til 2017, hvor han var holdkammerat med Scott Dixon. Han var dog ikke noget match for kollega Dixon, og holdet valgte derfor at skifte ham ud med Ed Jones, inden Felix Rosenqvist var chauffør på bil #10 gennem de seneste par sæsoner.

Kanaan var senest aktiv hos A. J. Foyt Enterprises, hvor han kun var kører til ovalløbene i bil #14 i 2020.

Tony Kanaan
Photo: Chip Ganassi Racing

Tony Kanaan er den kører gennem Indycar historien, som har flest starter i træk – 318 – inden han gik på “halv-pension” efter 2019. I alt har han deltaget i 383 starter, fordelt på Indycar og CART serierne.

Samtidig offentliggør Chip Ganassi Racing, at de har forlænget kontrakten med NTT Data, med en ny, flerårig aftale. NTT Data vil være hovedsponsor på bil #10 med Alex Palou gennem hele 2021, mens de har gæsteoptrædener på bil #48 ved udvalgte løb, plus mindre sponsorlogoer på bil #8 og #9.

De fire ovalløb i 2021 er to løb på Texas Motor Speedway, Indianapolis 500 og World Wide Technology Raceway (Gateway).

Relaterede nyheder