Corvette hyrer fra andre hold

Det bliver et markant anderledes Corvette Racing, som kører på banerne i 2021.

Det blev annonceret, for et par måneder siden, at Oliver Gavin ikke længere ville være en del af Corvette Racing efter 2020 sæsonen, og det har resulteret i ikke kun en, men hele to ændringer i den ellers stabile kørersammensætning.

#4 skal i 2021 køres af Tommy Milner, som fortsætter for det amerikanske hold. Mens en brite stopper, så bliver han erstattet af en anden. Corvette Racing har lavet en aftale med Nick Tandy, som skifter fra Porsche til de grå-gule racere. Porsche stopper deres engagement i GTLM kategorien, hvilket gør at Tandy kan skifte over. Porsche siden eller Tandy har ikke selv kommenteret på nyheden, så det er på nuværende tidspunkt ikke klart, om det er et endeligt brud med Porsche, eller om de bare har givet ham lov til at køre for Corvette Racing, så længe at han ikke kommer til at kæmpe mod Porsche selv.

Når de længere løb i IMSA WeatherTech SportsCar Championship skal køres, kommer der endnu en brite i bilen. Det bliver Alexander Sims, som skal hjælpe Tandy og Milner. Sims var BMW fabrikskører indtil for nyligt, og har også kørt i IMSA serien i forgangene sæsoner. Hans primære program bliver Formel E, suppleret op af Daytona 24 timer, Sebring 12 timer og Petit Le Mans 10 timer i C8.R raceren.

Dermed takker holdet af med Marcel Fässler, som har været 3. mand på 4’eren de seneste sæsoner. Hans kontrakt løb ud efter 2020, og holdet satser altså på nye, unge kræfter.

Corvette Racing #4 & #3
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Mens det er store byttedag i #4, kommer #3 til at fortsætte uændret i 2021. Antonio Garcia og Jordan Taylor står for kørslen gennem hele sæsonen, mens Nicky Catsburg hjælper til ved de tre lange løb.

Det bliver anden sæson, at holdet skal bruge C8.R modellen. De havde lidt begyndervanskeligheder på Daytona, men kom tilbage for fuld kraft ved sæsonens 2. løb, som de vandt. Herefter gik det slag i slag, med flere sejre, inden Garcia og Taylor kunne sikre sig GTLM titlen forud for sæsonfinalen.

Dagens annonceringer indeholder ikke nogen informationer omkring 24 timers løbet i Le Mans. Det løb sprang Corvette Racing over i 2020, med COVID-19 situationen som begrundelse, men traditionelt set så plejer de at vente nogle måneder med at annoncere deres kørere til 24 timers løbet. Det plejer at være på nogenlunde samme tidspunkt, som startlisten til løbet bliver offentliggjort.

Relaterede nyheder