UA med velkendte kørere i Asian LMS

United Autosports kommer med to sæt velkendte kørere, når Asian Le Mans Series skal afvikles i Abu Dhabi.

Jim McGuire var første kører til at blive bekræftet, da holdet annoncerede deres deltagelse. Nu er det offentliggjort, at han får hans to European Le Mans Series holdkammerater i 2020 og 2021, Duncan Tappy og Andrew Bentley med i Ligier JS P320 Nissan LMP3 raceren.

Deres anden bil får Ian Loggie, Andy Meyrick og Rob Wheldon bag rattet. Mens den første bil er godt sammentømret, efter en hel sæson i ELMS 2020, har to af de tre kørere (Meyrick og Wheldon) UA erfaring i hver deres LMP3 racer, mens Loggie er ny mand på holdet. Loggie og Meyrick kender hinanden fra 24 timers løbet på Spa, hvor de har delt en bil. Loggie har kørt de seneste sæsoner i British GT, blandt op med lidt Lamborghini Super Trofeo, Gulf 12 timer, International GT Open og Blancpain mesterskaberne.

United Autosport #2
Photo: JJ Media

Ydermere har United Autosports også en 3. bil i støbeskeen, som de ikke er helt klar til at fortælle om endnu. De har tidligere deltaget med to LMP2 og to LMP3 racere i Asian Le Mans Series, hvoraf de vandt LMP2 titlen i 2018/19 sæsonen med Phil Hanson og Paul Di Resta.

Asian Le Mans Series 2021 køres mellem den 4. og 20. februar, hvor der skal afvikles fire løb på Yas Marina Circuit.

Relaterede nyheder