PR1 med nye farver på Daytona

PR1 Mathiasen Motorsports har præsenteret deres planer for Rolex 24 at Daytona i januar 2021.

Holdet har lavet en aftale med Ben Keating, Scott Huffaker, Nicolas Lapierre og Mikkel Jensen, som skal deles om ORECA 07 Gibson raceren med startnummer 52.

Keating tager Wynn’s farverne med sig, som vi også har set på hans Ford, Mercedes og Porsche racere, gennem de seneste sæsoner. Derudover tager han også flere andre firmaer med, som han har forbindelse med, på den ene eller anden måde, gennem hans bilforretninger.

Huffaker har haft forbindelse til PR1 Mathiasen Motorsports siden 2016. og debuterede i LMP2 i 2020 for holdet. Den 20-årige amerikaner sluttede toer i LMP3 mesterskabet i 2019, inden han hjalp holdet til LMP2 mesterskabet i 2020.

PR1 Mathiasen Motorsports #52
Graphics: PR1 Mathiasen Motorsports

Nicolas Lapierre har tonsvis af erfaring i LMP2 racere i Europa, og den erfaring og viden skal han nu tage med til USA. Franskmanden har vundet to FIA WEC mesterskaber, og er nu medejer af Cool Racing, som allerede har taget den første FIA WEC sejr, udover de gør det godt i European Le Mans Series og Michelin Le Mans Cup.

Mikkel Jensen vandt LMP3 mesterskabet i ELMS 2019, og fik herefter sædet hos G-Drive Racing i ELMS LMP2, hvor det lykkedes ham at vise farten ved alle løbsweekender, og hente en sejr hjem ved sæsonfinalen. Jensen debuterede i USA for Tower Motorsport by Starworks ved Petit Le Mans i 2020, og vandt LMP2 kategorien i første forsøg. Han blev kaldt tilbage igen ved sæsonfinalen på Sebring, hvor de sluttede toer. Nu skal han forsøge at holde statistikken med 100% podiepladser i USA.

Hele holdet skal for første gang samles ved ROAR testen, som starter på Daytona International Speedway den 22. januar 2021, mens 24 timers løbet køres en uge senere.

Relaterede nyheder