33 tilmeldte til 2021

ADAC GT Masters er meget tæt på at være helt udsolgt til 2021 sæsonen, med 33 tilmeldte biler per 15. december.

Den store tyske GT serie har fået tilmeldinger fra 20 forskellige hold, med i alt 8 forskellige bilmærker.

Det er et kæmpe rygstød til serien, som internt i Tyskland får kamp fra DTM, som også springer på GT3 konceptet i 2021 sæsonen.

Der forelægger ikke nogen deltagerliste, da holdene selv skal have lov til at annoncere deres programmer, men arrangørerne oplyser at der er tilmeldt biler fra Audi, BMW, Corvette, Lamborghini, Porsche og Mercedes igen, plus Honda og Aston Martin vender tilbage til serien, efter henholdsvis to og et års fravær.

Joos Sportwagentechnik Porsche #91
Photo: Gruppe C Photography

Ikke overraskende er Bentley faldet fra, efter de har annonceret, at deres GT3 fabriksprogram lukker ned, og udviklingen af bilerne derved også stopper, selvom de forsikrer, at bilerne stadig vil få support.

Joos Sportwagentechnik er et nyt hold, som er klar til at bekræfte deres deltagelse. De har haft nogle få starter, og kommer til at bruge Porsche 911 GT3 R modellen.

Serien har fået en ny tv aftale i hjemlandet, hvor RTL og dens søsterkanaler nu skal til at dække serien, i stedet for Formel 1, som de har sagt farvel til. Det får dem potentielt ud til mange flere seere, end deres tidligere aftale med Sport1. Organisationen bag lover dog stadig Live Streaming – spørgsmålet, som de ikke for alvor har svaret på, er om den samme dækning på deres hjemmeside, med frit valg mellem tysk og engelsk kommentatorer, eller om det tyske kommentatorspor bliver geo-blocked til Tyskland, via RTL’s egen streaming service.

ADAC GT Masters 2021 starter den 14.-16. maj i Oschersleben.

Relaterede nyheder