Rent fransk hos Mustang Sampling

Mustang Sampling Cadillac #5 kommer i 2021 sæsonen af IMSA WeatherTech SportsCar Championship til at bestå af udelukkende franske kørere.

Tristan Vautier sluttede sæsonen af for holdet, som siden 2020 bliver drevet af JDC-Miller Motorsports, og han bliver fast kører på bilen gennem hele 2021 sæsonen.

Han får følgeskab af Loic Duval, som hjalp holdet ved langdistanceløbene igennem 2020 sæsonen. Duval har masser af prototype erfaring fra årene hos Audi Sport, men også med Pescarolo inden da. Senest har hans primære opgave været DTM for Audi, men det program er lukket ned nu. Dog arbejder Audi på et nyt prototype program til 2023, men det vides endnu ikke, om Duval bliver en del af sådan et program.

Mustang Sampling Cadillac #5
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Ved langdistanceløbene vender Sebastien Bourdais tilbage til holdet. Han var fast kører gennem 2020 sæsonen, men brugte det lidt som en nødløsning, efter han pludselig blev fyret fra hans Indycar program. Han har imidlertid fået en ny kontrakt i Indycar i 2021, så derfor kan han ikke køre fuld sæson, men skal så bare hjælpe til ved de 4 Michelin Endurance Cup løb på Daytona, Sebring, Watkins Glen og Petit Le Mans.

Der er indtil videre ikke noget nyt omkring kørerne i holdets gule #85, eller om den bliver parkeret i garagen i 2021.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen starter om en måned med ROAR testen på Daytona International Speedway, inden 24 timers løbet køres ugen efter.

Relaterede nyheder