Kellett og Daly fortsætter hos samme hold

Dalton Kellett og Conor Daly kommer også til at køre NTT IndyCar Series i 2021 sæsonen.

De to har forlænget kontrakterne med de to respektive hold, som de også kørte for i 2020.

For Kellett er kontrakten endda udvidet, så han nu har bil #4 hos A. J. Foyt Enterprises helt for sig selv i hele sæsonen. Gennem 2020 sad han i delebilen #14, som Tony Kanaan og Sebastien Bourdais skulle køre ved visse afdelinger, mens Charlie Kimball havde #4 for sig selv.

Kellett debuterede i Indycar i 2020 sæsonen, og havde det rigtig svært, med at finde sig til rette i bilen. Han kørte 8 løb i sæsonen, og det bedste resultat var en 20. plads. Til hans forsvar skal det siges, at 2020 sæsonen ikke var noget at skrive hjem om for holdet, men Kimball kørte trods alt to top-10 resultater hjem, og Bourdais kørte en 4. plads hjem i sæsonfinalen.

Der er intet nyt omkring Charlie Kimball til 2021.

Conor Daly
Photo: Indycar.com / James Black

Conor Daly har forlænget med Ed Carpenter Racing, så han igen skal køre #20 på gadebanerne, og de normale racerbaner, mens chefen overtager bilen på ovalerne. Dog skal Daly også køre for holdet til Indy 500, hvor de indsætter en 3. bil.

I 2020 sæsonen supplerede Daly sæsonen op med de resterende ovaler for Carlin, som Max Chilton ikke kan lide at køre. Carlin har endnu ikke annonceret deres planer for 2021, så det vides endnu ikke om den irsk-amerikanske racerkører får samme aftale i den kommende sæson.

Ironisk nok, opnåede han de bedste resultater på ovalerne, hvor han endda var på Pole på ovalen i Iowa, midt på sæsonen.

NTT IndyCar Series sæsonen 2021 er planlagt til at starte den første weekend i marts i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder