Grundstammen fortsætter hos United

United Autosports har allerede grundstammen til deres LMP2 biler i European Le Mans Series 2021 klar.

Ikke overraskende er der genvalg til Phil Hanson og Job van Uitert, som skal fortsætte i henholds bil #22 og #32.

Hanson har kørt for holdet siden 2018, hvor 2020 sæsonen var den suverænt mest succesfulde. Her blev det både til ELMS titlen, FIA World Endurance Championship titlen, foruden LMP2 sejren i 24 timers løbet i Le Mans. Derudover snuppede han Asian Le Mans Series 2018/19 titlen i LMP2 kategorien.

Han har haft Filipe Albuquerque som fast mand gennem stort set samtlige af løbene til dato, men da portugiseren har et fuldt IMSA WeatherTech SportsCar Championship, foruden FIA WEC for United, kan tiden måske blive knap. Der er i hvert fald allerede datosammenfald med FIA WEC og IMSA, og ingen af partnerne har endnu offentliggjort, hvad der har 1. prioritet.

United Autosports #32
Photo: JJ Media

Job van Uitert kom til United Autosports til 2020 sæsonen, hvor han var blevet opgraderet til Guld kører. Inden da havde han sikret RLR MSport LMP3 titlen i 2018, og været utrolig tæt på at hjælpe G-Drive Racing til LMP2 titlen i 2019. Den hollandske kører har vist rigtig god fart, og de små kørefejl som kom på grund af hans unge alder, er ligeså stille også ved at blive erstattet af tålmodighed og fremsynethed.

Han var holdkammerat med Will Owen og Alex Brundle i 2020, og da begge kørere beholder samme status i 2021, er det langt fra usandsynligt, at de fortsætter uændret. Brundle har dog været ude at teste for andre hold henover vinteren, og har tidligere kørt lidt on/off for United Autosports. Holdet startede 2020 sæsonen med at vinde åbningsløbet på Paul Ricard, og lukkede sæsonen med at tage Pole Position i Portimao.

Udover de to LMP2 racere, stiller United Autosports også op med to LMP3 racere i European Le Mans Series 2021, hvoraf den ene bil allerede er fuld besat.

European Le Mans Series 2021 starter i april måned på Circuit de Catalunya-Barcelona i Spanien.

Relaterede nyheder