RWR Eurasia præsenterer to kørere mere til Rolex24

Rick Ware Racing Eurasia har annonceret to kørere mere til Rolex 24 at Daytona løbet, som køres den sidste weekend i januar måned.

Amerikanske Rick Ware Racing er gået sammen med Filippinske Eurasia omkring et LMP2 program i 24 timers løbet, hvor den forsvarende Asian Le Mans Series LMP2-Am mester Cody Ware blev annonceret som første kører, for nogle uger siden.

Nu har holdet annonceret at han får følgeskab af Salih Yoluc, som vi ellers primært kender fra GTE Am kategorien i FIA World Endurance Championship, og tidligere medkører til Nicki Thiim i European Le Mans Series. Yoluc har dog også LMP2 erfaring fra Asian Le Mans Series, hvor han kørte for United Autosports i 2018/19 sæsonen. Her var det dog med den tidligere generation af LMP2 biler, som ikke var helt så hurtige, som de nuværende er.

Eurasia Motorsport #35
Photo: JJ Media

Den 3. mand på bilen bliver Austin Dillon, som vi kender fra NASCAR. Dillon har vundet både Nationwide og Camping World Truck Series mesterskaberne, og vandt Daytona 500 løbet blandt de store NASCAR biler i 2018. Det bliver første gang at Dillon skal køre en LMP2 bil.

En 4. kører i bilen, bliver annonceret i nærmeste fremtid.

Udover Dillon, kommer der yderligere (mindst) tre NASCAR kørere i feltet. Jimmie Johnson er netop gået på pension fra NASCAR serien, men skal køre for Action Express Racing i DPi kategorien. Den forsvarende NASCAR mester Chase Elliot skal køre i søsterbilen for Whelen Engineering Cadillac #31, mens A. J. Almendinger kører for Meyer Shank Racing i en Acura DPi racer med startnummer 60.

24 timers løbet på Daytona International Speedway køres den 30.-31. januar, med testkørsler og kvalifikationsløb weekenden inden.

Relaterede nyheder