Rinaldi med skarp skyts i Asian LMS

Rinaldi Racing kommer med noget af det skarpeste skyts i denne sæsons Asian Le Mans Series, som starter om en måned.

Ferrari 488 GT3 Evo #5 kommer med Ferrari fabrikskører Davide Rigon, som skal dele bilen med David Perel og Rino Mastronardi. Perel var en del af Kessel Racing i både Michelin Le Mans Cup og European Le Mans Series gennem 2020 sæsonen, mens Mastronardi vandt LMC mesterskabet med Iron Lynx, og fik derudover debut i forbindelse med 24 timers løbet i Le Mans.

De 3 kørere tæller helt klart med blandt mesterskabsfavoritterne, hvis man kigger på de omgangstider, som alle kan præstere. Så for dem gælder det om at holde sig ude af problemer i løbene.

Photo: Rinaldi Racing

Teamets anden bil, bil #66, får Christian Hook, Manuel Lauck og Patrick Kujala bag rattet. Hook og Lauck vandt 24 timers løbet på Spa i 2019, mens Kujala vandt mesterskabet i GT World Challenge Europe Endurance Cup. De tre navne vil nok ikke vække helt så meget genklang hos ret mange, men derfor kan de godt gå hen at overraske positivt, da teamet i hvert fald har erfaringen med sig, til at skrue en god bil sammen.

Asian Le Mans Series starter den 13.-14. februar på Dubai Autodrome.

Relaterede nyheder