Fittipaldi tager ovalløbene

Pietro Fittipaldi vender tilbage til NTT IndyCar Series i 2021 sæsonen.

Brasilianeren, med den kendte bedstefar, skal køre for Dale Coyne Racing with Rick Ware Racing i bil #51, som han skal dele med Romain Grosjean.

Grojean har valgt at holde sig til de normale racerbaner samt gadebanerne, mens han ikke lige har mod på ovalerne i første omgang. Han har selv udtalt, at hans alvorlige uheld i Bahrain gjorde, at han har valgt de farligere ovalløb fra i 2021.

Fittipaldi har tidligere kørt for Dale Coyne Racing tilbage i 2018 sæsonen, men gik glip af Indy 500, da han havde et uheld da han afløste hos DragonSpeed, i deres LMP1 racer på Spa Francorchamps. Efter genoptræningen, var han tilbage i bilen senere på sæsonen.

Pietro Fittipaldi
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Siden da skiftede han til en rolle som Formel 1 test- og reservekører for HAAS F1 Team, hvor han blev kaldt på job efter Grosjeans Bahrain uheld i 2020. Inden da fik han også kørt en sæson i DTM i 2019, i en af privat WRT racerne.

Første løb for Pietro Fittipaldi bliver 1. og 2. maj på Texas Motor Speedway, efterfulgt af de to uger på ovalen i Indianapolis, som kulminerer med 500 Miles løbet den 30. maj.

Relaterede nyheder