Nielsen og Legge fortsætter i IMSA

Christina Nielsen og Katherine Legge fortsætter 2021 sæsonen ud i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

De to kvinder blev bekræftet hos Team Hardpoint EBM kort tid inden 24 timers løbet på Daytona, og nu er den aftale forlænget til at vare hele sæsonen.

Dermed skal de fortsætte i teamets Porsche 911 GT3-R #88. Holdkammeraterne Earl Bamber og Rob Ferriol hopper i stedet over i deres egen bil, som får startnummer #99.

De 4 kørere sluttede 10’er i Rolex 24 at Daytona løbet i januar måned, og har dermed allerede fået en masse gode point på kontoen, selvom de selvfølgelig havde håbet på at kunne slutte længere fremme.

Team Hardpoint EBM Porsche #88
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Legge og Nielsen kørte sammen for første gang i 2019 sæsonen, hvor de delte en Acura NSX GT3 Evo racer hos Heinricher Racing. Den aftale blev desværre ikke forlænget ind i 2020, hvor de i stedet kom til GEAR Racing, som skulle have været deres arbejdsplads i en Lambo Huracan GT3 Evo. Det samarbejde gik i opløsning efter Daytona løbet, og da Legge samtidig blev skadet i juli måned, var der ikke flere racerløb til dem i 2020.

Nielsen skal dog ikke kun køre i IMSA i 2021. Hun skal også køre i GT4 America samt NLS (VLN) og Nürburgring 24 timers løbet i Tyskland, mens Legge har fået job hos Iron Dames i European Le Mans Series. Dermed får de to kørere masser af kilometer i 2021.

Det næste løb for Team Hardpoint EBM bliver 12 timers løbet på Sebring, som køres om halvanden uge. Holdkammeraterne i de to biler er dog ikke annonceret endnu, men der bliver behov for flere kørere, da man ikke kan køre et 12 timers løb med blot to chauffører.

Relaterede nyheder