Playboy vinder på Norisring

Nico Müller i Playboy Audi RS5 DTM for Audi Sport Team Abt vandt weekendens andet DTM løb på Norisring, og gjorde derfor rent bord for Audi denne weekend.

Længe så det ellers ud til at Polemanden Tom Blomqvist så ud til at tage sejren, men på trods af at BMW havde fået taget 2,5 kg ud af bilen i forbindelse med Balance Of Performance imorges og 2,5kg i både Audi og Mercedes, kunne Blomqvist altså ikke holde farten oppe, og blev i forbindelse med det obligatoriske pitstop overhalet af Müller.

Sejren er Müller’s første i DTM, men han har tidligere bl.a. vundet 24 timers løbet på Nürburgring i 2015.

Der fløg masser af kulfiber gennem luften i løbet af de 72 omgange. Mattias Ekström og Augusto Farfus udgik allerede på første omgang efter kontakt med andre kørere.

Nico Müller Photo: JJ Media
Nico Müller

Antonio Felix Da Costa var endnu engang indblandet i kontakt, og endda med flere kørere. Dog kunne kontakten primært tilskrives Christian Vietoris og Jamie Green – Vietoris fik straf men Green blot en advarsel. Men Felix Da Costa selv fik dog også en hilsen fra løbsledelsen på grund af kontakt med konkurrenter.

Gary Paffett udgik efter han mistede trækkraft på motoren, og Daniel Juncadella og Adrien Tambay måtte begge udgå med skader på bilerne.

Så kulfiber leverandørerne havde kronede dage denne weekend.

Marco Wittmann er gået i føring af mesterskabet, men både Edoardo Mortara og Paul Di Resta ligger indenfor blot 5 point af ham.

Men med 10 løb med 25 point til vinderen, er der stadig masser af køre om + vi ikke engang er halvvejs i sæsonen.

Næste løb er om 3 uger på Hollandske Zandvoort.