Virtuelt 24 timers løb i Le Mans

Der bliver hele to 24 timers racerløb i Le Mans den 17.-18. juni i år.

Ikke nok med at der køres et rigtigt racerløb på den 13,629 kilometer lange bane, så køres der også et virtuelt 24 timers racerløb i paddock området.

Løbet er et samarbejde mellem Porsche, Microsoft samt ACO, og kommer til at foregå på Forza Motorsport 6 platformen.

Screenshot: Forza Racing Championship (Forza RC) Season 3: The Porsche Cup
Graphics: Porsche Motorsport

Det bliver med kørere fra hele verden, som kvalificerer sig gennem Forza Racing Championship (Forza RC) Season 3: The Porsche Cup. Der er åbent for kvalifikation indtil den 28. maj, så det er nu at man skal foran skærmen, hvis man vil være med i konkurrencen. De udvalgte kørere skal dyste i virtuelle Porsche 919 Hybrid biler.

Det virtuelle løb køres parallelt med det rigtige 24 timers løb, og vinderne af løbet hyldes på det officielle podie, som man er så vandt til at se de store racerstjerne stå på.

Løbet streames samtidig på 3 forskellige platforme, så man kan følge det hvor end i verden at man måtte være.