Juncos tager Binder med til MEC

Juncos Racing tager Rene Binder med i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, når de fire Michelin Endurance Cup løb skal køres.

Michelin Endurance Cup var det som hidtil har heddet Tequila Patron North American Endurance Cup, men efter titelsponsoren trak stikket efter 2018, er seriens nye dækleverandør trådt ind som den nye titelsponsor.

MEC består af 24 timers løbet på Daytona, 12 timers løbet på Sebring, 6 timers løbet på Watkins Glen og 10 timers løbet på Road Atlanta, også kendt som Petit Le Mans.

Rene Binder kørte 6 Verizon Indycar Series løb for Juncos Racing gennem 2018 sæsonen. Inden da havde den nu 26-årige racerkører bl.a. gjort sig gældende i World Series Formula V8 3,5 og GP2 mesterskaberne.

Ricardo Juncos & Rene Binder

Det bliver første gang at Binder skal køre Daytona løbet, og selvom holdet også debutere, kan de næppe vælge nogen bedre bil end Cadillac DPi-V.R modellen, som er blevet mester de to seneste år – og for øvrigt også Rolex 24 at Daytona vinder begge år.

Binder får Kyle Kaiser og Will Owen med i bilen, samt en endnu ikke offentliggjort 4. kører. Af de 3 hidtil annoncerede kørere, har kun Owen erfaring fra banen, hvor han debuterede sammen med United Autosports i 2018.

Indtil videre er kun Owen bekræftet som kører gennem hele sæsonen, mens Kaiser kun skal køre Daytona, og Binder, som tidligere nævnt, de 4 IMSA Michelin Endurance Cup afdelinger.

24 timers løbet på Daytona køres den 26.-27. januar 2019.