PMR bekræfter Sellers og Hardwick

Paul Miller Racing har bekræftet deres 2019 IMSA WeatherTech SportsCar Championship kørere.

Den forsvarende Mester Bryan Sellers bliver hos det mesterskabsvindende hold, mens Ryan Hardwick bliver den nye mand på holdet.

Corey Lewis skal igen hjælpe holdet i forbindelse med de længere Michelin Endurance Cup løb, det vil sige Daytona, Sebring, Watkins Glen og Petit Le Mans.

Hardwick er den forsvarende Lamborghini Super Trofeo North American Mester, så han kender alt til den italienske biltype.

Det bliver dog den helt Lamborghini Huracan GT3 EVO, som holdet skal bruge i år.

Paul Miller Racing Lamborghini #48
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Med kun 2 racersæsoner i bagagen, bliver det noget af et skridt op af rangstigen for Ryan Hardwick. Han sluttede 2’er i Lamborghini Mesterskabet allerede i debutsæsonen, og vandt herefter Mesterskabet i 2018. Derudover har han også erfaring fra Pirelli World Challenge, hvor han vandt GT Cup Mesterskabet.

Det bliver Bryan Sellers 4. sæson for holdet. De første tre var sammen med Madison Snow, men han smækkede med døren, da IMSA valgte at opgradere ham til Guld kører i den kommende sæson. Snow var dog hurtigere end Sellers ved et flertal af årets afdelinger, og var flere gange i top-5 på hurtigste omgange.

Heldigvis tog det ikke PMR lang tid at finde en ny medkører til Sellers, så de kan gå efter at genvinde mesterskabet i 2019.

De skal for første gang i bilen sammen den 4.-6. januar, hvor der køres ROAR Before the 24 test, mens åbningsløbet køres den 26.-27. januar på Daytona International Speedway.