RLR MSport hyrer ung inder

RLR MSport har European Le Mans Series holdene klar til 2019 sæsonen.

Efter at have annonceret LMP3 bilen for små to uger siden, har det engelske hold nu også LMP2 bilens kørere på plads.

Indiske Arjun Maini får sin debut i sportsvognsræs for RLR MSport holdet, hvor han skal dele bil med John Farano og Bruno Senna. Senna kan desværre ikke deltage i 24 timers løbet på Le Mans, som holdets LMP2 bil også er kvalificeret til, da han har forpligtelser med Rebellion Racing i LMP1 klassen.

Arjun Maini

Den 21-årige racerkører har senest deltaget i Formula 2 serien, men han er også GP3 løbsvinder. Det bliver dog noget helt andet, når han skal til at køre ELMS, hvor der er 3 klasser på banen på samme tid, med en blanding af professionelle og gentlemen kørere.

RLR MSport vandt pladsen i 24 timers løbet på Le Mans, da de vandt LMP3 klassen i ELMS mesterskabet 2018 med John Farano, Rob Garofall og Job van Uitert. Det hold er nu spredt for alle vinde, med kun Farano tilbage på holdet, mens van Uitert er blevet shanghajet af G-Drive Racing, efter hans imponerende bedrifter i hans debutsæson.

Holdet annoncerer 3. køreren til Le Mans, samt til 4 timers ELMS løbet på Silverstone i August, hvor Senna også skal arbejde for Rebellion Racing, i løbet af de kommende dage.