Ally Racing fortsætter programmet

Ally Racing kommer til at fortsætte deres program i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, i tre weekender mere i 2021.

Holdet var til start ved 24 timers løbet på Daytona, hvor det var det eneste planlagte løb på i programmet. Der var dog så stor succes for holdet, hvor de sluttede på andenpladsen i løbet, at de nu har valgt at fortsætte gennem resten af Michelin Endurance Cup sæsonen.

Holdet bliver drevet af Action Express Racing, hvor det bliver kørt parallelt med Whelen Engineering #31 bilen.

Ally Racing Cadillac #48
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Holdets helt store trækplaster er Jimmie Johnson, som har taget hans hovedsponsor fra NASCAR tiden, Ally, med over på bilen, som også kører med startnummer 48, ligesom han gjorde. Han gjorde det væsentlig bedre i løbet, end mange havde spået, og var en vigtig del af at køre podiepladsen hjem.

Det bliver også Johnson, som skal køre de tre sidste løb. Han får følgeskab af Kamui Kobayashi samt Simon Pagenaud, som er nogle af de hurtigste sportsvognskørere, som er tilgængelige. Der er ikke behov for 4 kørere, ved 12 timers løbet på Sebring, 6 timers løbet på Watkins Glen og 10 timers løbet på Road Atlanta, så Mike Rockenfeller skal ikke køre tage turen til USA denne gang. Johnson bliver endnu en gang forenet med hans gamle løbsingeniør, Chad Knaus, som også var med Daytona. Johnson/Knaus vandt 7 NASCAR titler sammen.

12 timers løbet på Sebring køres lørdag den 20. marts 2021.

Relaterede nyheder